REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Davidas Villa (David Villa Sanchez) pripažįsta, kad palikti tikruosius namus - "Valencia" klubą - jam yra be galo skaudu.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas geriausių Ispanijos puolėjų sutiko už 40 milijonų eurų keltis į "Barcelona" ekipą, kurios gretas oficialiai papildys penktadienį pasirašydamas ketverių metų sutartį.

REKLAMA

"Šiuo metu mane yra užplūdę daug jausmų - palieku daug draugų, tačiau darau tai, kas klubui naudinga,- sakė Villa, turėdamas omenyje sunkią "Valencia" finansinę situaciją.

"Čia subrendau ir kaip futbolininkas, ir kaip žmogus. Jaučiausi kaip namie ir taip bus visuomet. Noriu, kad visi žinotų, jog man buvo didžiulė garbė vilkėti Valensijos ekipos marškinėlius. Ji visada bus mano širdyje."

Rezultatyvus Villa žaidimas padėjo klubui 2008 metais iškovoti Ispanijos Karaliaus taurę, o šiame sezone - užimti trečią vietą nacionalinėse pirmenybėse bei sugrįžti į UEFA Čempionų lygą.

REKLAMA
REKLAMA

"Išvykstu jausdamas didžiulį pasitenkinimą, kad "Valencia" bus ten, kur nusipelno būti kiekvienais metais - ji vėl varžysis su geriausiomis Europos komandomis Čempionų lygoje,- pridūrė jis.

"Siunčiu šilčiausią apkabinimą gerbėjams, kurie mane palaikė ir mylėjo nuo pat pirmosios dienos čia, Valensijoje. Taip pat dėkoju savo kolegoms, kurie man padėjo tobulėti, techniniams darbuotojams, su kuriais dirbau, bei vadovams, o ypatingai - prezidentui Manueliui Llorente, su kuriuo dirbome petys į petį."

Anksčiau "Zaragoza" klubui atstovavęs Villa per 166 rungtynes "Valencia" gretose įmušė 106 įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų