REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinkamai suderinti papuošalus — sudėtingas uždavinys ir ne kiekviena mergina gali pasigirti talentu, jog sugeba tai daryti.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienam papuošalui yra tinkamas laikas. Kiekvienai dienai — vieni papuošalai, vakarėliui — kiti. Egzistuoja daugybė niuansų, kurių reikia paisyti, kad Jus supantys žmonės galėtų pavydėti Jums unikalaus gebėjimo pasirinkti papuošalus.

REKLAMA

Papuošalai ir amžius

Taigi, visų pirma, būtina skirti papuošalus, kuriais gali puoštis brandaus amžiaus moterys, ir kuriuos — jaunos merginos. Taigi, merginos gali puoštis ryškia bižuterija, kurią būtina derinti prie aprangos. Žinant tai, kad šiais laikais dizaineriai siūlo patį įvairiausią asortimentą, išsirinkti tinkamą bižuteriją neturėtų būti sunku. Pavyzdžiui toms, kurioms patinka ryškūs drabužiai iš blizgių audinių, reikėtų atkreipti dėmesį į rytietiškus papuošalus, kurie dažniausiai būna masyvūs bei ryškūs. Kukliam stiliui reikėtų rinktis plonytes grandinėles, apyrankes, kuklius auksinius žiedelius.

REKLAMA
REKLAMA

Papuošalai: "Trijų taisyklė"

Jei norite būti stilingos, pasistenkite netapti kalėdinėmis eglutėmis ir nesipuoškite visais papuošalais iš karto. Tam tinka "trijų taisyklė" — nesisekite daugiau nei trijų papuošalų. Tarp kitko, laikrodukas tai

p pat priskiriamas papuošalų grupei. Šiuolaikinės merginos, kurioms patinka dėmesys bei ekstravagantiškumas, šios taisyklės gali nepaisyti.Individualus papuošalų pasirinkimas

Renkantis papuošalus, reikia kreipti dėmesį į savo figūrą. Sutikite, jog netinkamai atrodys ypač lieknutė mergina su masyviais papuošalais, o stambiai damai netiks itin smulkūs papuošalai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tyko pavojus, jog papuošalai gali išryškinti figūros trūkumus, todėl patartina nesisegti papuošalų tose kūno vietose, kurios Jūsų netenkina. Jeigu Jūsų kaklas ne itin gražus, neverta puoštis koljė, nes šis papuošalas išryškins kaklo raukšleles ar kitus trūkumus.

Taigi, mielos damos, jei norite būti pastebimos, nevenkite papuošalų ir kiekvieną dieną. Šventės lieka šventėmis, tačiau juk ir kasdien privalote jaustis bei atrodyti gražia, tik tam reikia pasirinkti kuklesnius papuošalus.

Parengta pagal užsienio spaudą, Gerda Z.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų