REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Valdžios ketinimai apmokestinti gyventojų nekilnojamąjį turtą, yra nepriimtinas lupikavimas“, — mano Seimo Darbo partijos frakcijos narys, Socialinių reikalų komiteto narys Mečislovas Zasčiurinskas. Parlamentaras įsitikinęs, kad Vyriausybė turi atsisakyti planų apmokestinti nekilnojamąjį turtą artimiausioje ateityje.

REKLAMA
REKLAMA

„Prisidengdami krize, valdantieji padidino mokesčius, sumažino pensijas, motinystės išmokas ir atlyginimus. Jie ketino apmokestinti automobilius, pensijas, kompiuterines laikmenas, o dabar dar nori nulupti paskutinį kailį — apmokestinti žmonių nekilnojamąjį turtą.

REKLAMA

Tai yra nepriimtinas cinizmas. Atrodo, kad valdančiųjų vaizduotei nėra ribų ir artimiausioje ateityje jie gali sugalvoti apmokestinti barzdas, skrybėles arba viešuosius tualetus — juk pasaulio istorijoje buvo ir tokių atvejų“, — sakė M. Zasčiurinskas.

Parlamentaras siūlo valdantiesiems sekti kaimyninių šalių pavyzdžiu ir apmokestinti kyšius.

„Siūlymų apmokestinti kyšius pasigirdo ir Estijoje, ir Ukrainoje, ir kai kuriuose kitose šalyse — jų pavyzdžiu galėtų pasekti ir Lietuvos Vyriausybė, juk korupcija Lietuvoje nemažėja, tad apmokestinus kyšius atitinkamai ir šalies biudžetas galėtų pasipildyti nemenka suma, o premjeras savo antikrizinį vadovėlį galėtų papildyti dar vienu straipsniu apie tai, kokių originalių priemonių ėmėsi valdžia Lietuvoje, siekdama susidoroti su krize“, — ironizavo parlamentaras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų