REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Samsung Electronics“ pranešė pateikusi rinkai pirmąją pasaulyje trimačio (3D) namų kino sistemą (HT-C6930W). Šiuo metu „Samsung“ pasiūlė rinkai trimačių produktų komplektą, kurį sudaro trimačiai televizoriai, „Blu-ray“ grotuvai ir akiniai, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Samsung“ atstovų, namų kino sistema sukurta remiantis patirtimi, įgyta dirbant su trimate technologija, kuri buvo įdiegta „Full HD“ LED televizoriuose ir „Blu-ray“ grotuvuose, pristatytuose šių metų pradžioje. Visi naujieji „Samsung“ modeliai ypač tikroviškai atkuria trimačius vaizdus ir turi itin mažą poveikį akims, todėl nesukelia galvos skausmų.

REKLAMA

Namų kino sistemoje įdiegta  „Crystal Amp Pro“ technologija, sumažinanti garso iškraipymus ir trikdžius. Be to, dėl sustiprinto garso signalo garsas yra švaresnis ir aiškesnis. Automatinis garso srauto nustatymas leidžia išmatuoti atstumą tarp garsiakalbio ir klausytojo bei užtikrina geriausią garso atkūrimą. Naujoji namų kino akustinė sistema taip pat papildyta dviem vertikaliais garsiakalbiais ir 1330 W stiprintuvu, kurie, kitaip nei įprastos akustinės sistemos, sukuria platų erdvinį trimačio formato garso skambesį. Taip namuose sukuriamas ypač tikroviškas ir įspūdingas trimatis efektas, teigiama pranešime.

Naudojant namų kino sistemoje įdiegtas technologijas galima atkurti informaciją, kuri saugoma kompiuteriuose ar mobiliuosiuose telefonuose, bei prisijungti prie  interneto, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų