REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visos Tavo draugės jau teka... Galbūt jau atėjo ir Judviejų eilė tuoktis? Mes skubame į pagalbą su visa puokšte ženklų, reiškiančių, kad Jis labai greit paprašys Tavo rankos ir širdies.

REKLAMA
REKLAMA

1. Jis stengiasi elgtis kaip super viengungis?

Jei Jis dažnai giriasi pasiekimais savo karjeroje (paaukštinimas, geras atlyginimas, pasitikėjimas) bei savo planais, Jis, galimas daiktas, bando pasakyti Tau, kad, Jums susituokus, taip pat puikiai pasirūpins ir Judviejų bendru stogu.

REKLAMA

2. Staiga Jis ėmė tvarkyti namus

Pastarosiomis dienomis Jis – visuomet virtuvėje padeda Tau tvarkytis? Jis staiga įgavo keisto įkvėpimo pirkti naują sofą ar remontuoti virtuvę? Galbūt Jis bando Tau įrodyti, kad Jis turi viską, ko reikia tikram vyrui ir kad ateityje Jis stovės Tavo užnugaryje.

3. Jis deda tašką viengungio gyvenimui?

Staiga Jis subrendo ir atsisakė penktadieninių pokerio partijų su draugais tam, kad pabūtų su Tavimi? O be to, staiga Jis nebeprieštarauja lydėti Tave į draugių vestuves? Gal pastebėjai, kaip Jis staiga tapo stebėtinai tvarkingas ir panaikino visus savo senojo, vienišiaus gyvenimo „įkalčius“ iš savo stalčių? Ko gero, jis nori viską pradėti nuo pradžių... Su Tavimi pašonėje.

REKLAMA
REKLAMA

4. Jis tapo stebėtinai dėmesingas?

Jis elgiasi visai kaip Jūsų santykių pradžioje? Kai Jis žiūri į Tave, Jo akyse tvinkčioja širdutės, Jis išskirtinai dėmesingas ir dažnai nustebina Tave, padovanodamas gėlytę ar kokią nors mielą smulkmenėlę? Pasak ekspertų, tai reiškia, jog Jis „ruošia dirvą“, ir kad Jis yra išties laimingas dėl Jūsų sužadėtuvių.

5. Kuomet švaistūnas tampa šykštuoliu

Pastebėjai, kaip Jis staiga tapo itin taupus, kad nebereikalauja pirkti plazminio televizoriaus ir naujausio „PlayStation“ kompiuterio? O gal Jis net nukėlė ilgai lauktą vakarėlį su koledžo draugais? Ko gero, Jis taupo „didžiajam pirkiniui“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Jis nustojo vengti temų apie šeimą?

Jei Jis tapo labai šeimynišku – ėmė organizuoti piknikus ir į juos kviesti abiejų Jūsų šeimas, o jei dar ir kasdien kartoja, kaip stipriai Jis myli vaikus... Jis, ko gero, nori pradėti kurti šeimą. Su Tavimi.

7. Jam staiga parūpo Tavo papuošalai?

Tu pastebėjai, kad mėgstamiausias Tavo žiedas kažkur prapuolė, o Tavo draugė ėmė klausinėti apie Tavo žiedo dydį? Galimas daiktas, kad Tavo brangusis užsibrėžė atlikti šiokį tokį tyrimą, prieš eidamas pas juvelyrą. Jis klausinėja pačių netikėčiausių klausimų, pavyzdžiui, apie vaikystės prisiminimus arba apie mėgstamiausią Tavo gėlę? Gali būti, jog svarbiausią Judviejų įvykį Jis planuoja paversti kiek tik įmanoma asmenišku ir intymiu.

REKLAMA

8. Nervinis priepuolis

Jis pastoviai jaudinasi, nors šiaip yra ramiausias žmogus pasaulyje? Jam svarbu, kad į vakarienę ateitum laiku, ir kad šįkart būtinai užsisakytum savo mėgiamiausią šokoladinį pyragą? Jis įtikinėja šįvakar eiti ten, kur Jūs paprastai nesilankote, pavyzdžiui, prie jūros arba į mišką ir būtinai per saulėydį?

9. Tai nutiks... bet kurią akimirką

Jo švarko kišenėj pastebėjai papuošalų dėžutę, nors tai nėra nei Tavo gimtadienis, nei Jūsų sukaktuvės? Sveikiname – Jūs beveik susižadėję!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų