REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Krikščionių partijos frakcijos seniūnas Vidmantas Žiemelis neigia žiniasklaidoje pasirodžiusius komentarus, esą kai kurie šios frakcijos nariai ketina prisijungti prie valdančiosios koalicijos. Jo teigimu, tai prasilenkia su tiesa.

REKLAMA
REKLAMA

"Tai tik dar kartą paliudija, kad Vyriausybės vadovui derančias solidžias politines diskusijas pakeitė kokio nors Valentinavičiaus viešųjų ryšių akcijos", - sakė V. Žiemelis.

REKLAMA

Jo teigimu, tokių akcijų suaktyvėjimas gali būti paaiškinamas nebent Andriaus Kubiliaus noru sukliudyti frakcijos gretų pasipildymui Tėvynės sąjungos politika nusivylusiais šios partijos nariais.

Pasak V. Žiemelio, Krikščionių partijos frakcija ketina padidinti savo gretas. "Yra realūs pokalbiai su realiais žmonėmis, ir tai yra tik laiko klausimas. Mes kaip tik dirbame ypatingai susitelkę. Sakyčiau, kad esame ant tam tikros nedidelės bangos", - antradienį spaudos konferencijoje teigė V. Žiemelis.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp Seimo narių, su kuriais tariamasi, anot V. Žiemelio, yra ir valdančiųjų atstovai.

Krikščionių partijos frakcijos narys Mantas Varaška irgi tvirtino matąs galimybes frakcijai padidėti. "Kiti tai mato kaip pavojų, dėl to transliuojama tokia baimės, išgąsčio informacija", - antradienį spaudos konferencijoje sakė M. Varaška.

Kaip ELTA jau skelbė, Premjeras Andrius Kubilius užsimena apie galimybes stiprinti valdančiąją koaliciją. Nauji Permainų koalicijos nariai turėtų paaiškėti per kelias savaites.

Pirmadienį A. Kubilius nedetalizavo koalicijos plėtimo variantų, bet neatmetė, kad prie koalicijos prisijungs ne konkreti frakcija, o atskiri politikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų