REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį talentų laida „2 minutės šlovės“ savo žiūrovus stebins didelėmis permainomis: keičiasi balsavimo taisyklės, o neseniai iš safario į tiesioginį eterį pavėlavusio ir  lengvabūdžiu išvadinto komisijos nario Vitalijaus Cololo vietą užima visų laikų didžiausias Lietuvos pramogų verslo ryklys Arūnas Valinskas.

REKLAMA
REKLAMA

Jau nuo šio sekmadienio prasideda paskutinysis kovingiausias etapas – finalai. Artimiausius du sekmadienius net dvidešimt laidos dalyvių stos į lemiamą kovą dėl išlikimo projekte ir kovos dėl pagrindinio prizo – 40 tūkstančių litų.

REKLAMA

Pirmajame „2 minutės šlovės“ finale pasirodys 10 talentų - jaunieji „Alemandos“ šokėjai, mažoji šachmatininkė Karolina Misiuk, breiko šokėjai iš Klaipėdos „Brigantina“, ekstremalieji „Niat Nam“ federacijos atstovai, akordeono meistras Augustinas Rakauskas iš Kauno, cirko artistė Rūta Kiverytė iš Šakių, dainuojamosios poezijos atlikėjas Juozapas Liaugaudas iš Kauno, Nemenčinės patriotas Mozė ir mažiausiu pasaulyje instrumentu grojantis Egidijus Darulis.

REKLAMA
REKLAMA

Prie pirmųjų finalistų taip pat prisijungs ir specialioje praėjusio sekmadienio laidoje „Paskutinis šansas“ triumfavusi Kauno šokėjų grupė „Time to show“. Be šių kauniečių, po įtemptos kovos paskutinis šansas taip pat buvo suteiktas klaipėdiečių merginų grupei „Coma“, kuriai vadovauja Kristina Navickaitė-Tina. Tačiau šį kolektyvą pamatysime vėliau, antrajame finale, gegužės 30 dieną.

Keičiasi ir finalų balsavimo taisyklės. Nuo šiol po kiekvieno pasirodymo dalyvius reitinguos komisija, skirdama nuo 1 iki 10 balų. Ir tik pasibaigus visiems pasirodymams, bus skiriama 15 minučių žiūrovų skambučiams, kuriais jie galės išsakyti savo nuomonę. Galiausiai žiūrovų skambučiai bus sumuojami su komisijos balais ir išvedamas vidurkis. Penki aukščiausią įvertinimą gavę dalyviai iš kiekvieno finalo pateks į superfinalą.

Kurie pirmieji penki dalyviai gaus progą kautis superfinale, sužinosite šį sekmadienį, 19.30 val., LNK laidoje „2 minutės šlovės“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų