REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Andrius Kubilius užsimena apie galimybes stiprinti valdančiąją koaliciją. Nauji Permainų koalicijos nariai turėtų paaiškėti per kelias savaites.

REKLAMA
REKLAMA

"Taip pat aptarėme ir bendrus koalicijos politinius aspektus, galimybes stiprinti koaliciją. Tokias galimybes matome labai realias. Jas, manau, kad galėsime realizuoti per artimiausias kelias savaites. Kokiomis detalėmis tai bus palydėta, iš tiesų to nenorėčiau dabar komentuoti", - pirmadienį po darbo pietų su koalicijos partneriais žurnalistams sakė A. Kubilius.

REKLAMA

Vyriausybės vadovas pabrėžė, jog koalicija savo tvirtumą parodė ketvirtadienį tiek per interpeliacijos inicijavimą susisiekimo ministrui Eligijui Masiuliui, tiek svarstant Vyriausybės ataskaitą.

Premjeras nedetalizavo koalicijos plėtimo variantų, bet neatmetė, kad prie koalicijos prisijungs ne konkreti frakcija, o atskiri politikai.

"Visko gali būti", - teigė Ministras Pirmininkas.

Pasiteiravus, ar yra nustatyta, per kiek laiko ketinama užbaigti koalicijos plėtimosi procesą, A. Kubilius juokavo, jog yra "apriboti šio Seimo kadencijos data - 2012 metų spalio mėnesiu".

REKLAMA
REKLAMA

Kiti koalicijos partneriai koalicijos plėtros nekomentavo.

Dabartinę valdančiąją Permainų koaliciją sudaro Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai, Liberalų sąjūdis, Tautos prisikėlimo partija, Liberalų ir centro sąjunga. Koalicija parlamente turi 70 balsų.

Apie tai žiūrėkite LNK žinių videoreportaže

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų