REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK paskelbė apie savo vasarą. Iki šiol žinojome, kad pirmą vasaros mėnesį jos kontrapunktu taps Pasaulio futbolo čempionato transliacija, o dabar paryškintos ir kitos detalės: artėjantį vasaros sezoną LNK atidarys su šūkiu „LNK vasara. Viskas įskaičiuota“. Žiūrovams bus patiekta spalvinga vasaros programa, kurioje įskaičiuota viskas – Pasaulio futbolo čempionato azartas, pasimatymų šou „Kitas“ ir „Kambarių plėšikai“ aistra, „Pirmo karto su žvaigžde“ romantika, Algio Ramanausko sarkastiška šypsena, nuoširdūs „Oplia“ juokai ir vasariški koncertai iš pajūrio.

REKLAMA
REKLAMA

Tas viskas įskaičiuota, kaip supratome, turėtų reikšti neprastą all inclusive prabangą penkių žvaigždučių viešbutyje kokioje nors Turkijoje – daugumos tautiečių svajonių viršūnę per atostogas.  Lozungas – artimas širdžiai. Tačiau komentatorius Corot ta proga jau spėjo išreikšti savo visai ne retorišką susirūpinimą – Man asocijuojasi su mokesčiu. Tai kokia ta kaina, kurią aš turiu sumokėti, kad man viskas būtų įskaičiuota???

REKLAMA

Tikrai… Gali atsitikti suklusimas – čia mums siūlo for free ar reiks dar kažką primokėti? Įtartinas daiktas tos LNK pramogos… Klasta slypi už kiekvieno akmenėlio ir eglelės samanotos.

Dairomės dalgelės aštriosios…

O šiaip – nieko naujo. LNK jau ne pirmus metus vasarai tampa reality televizija, kur dominuoja MTV stilius – kanalas bent jau šiltuoju metų laiku bando atrodyti simpatiškas žaliam jaunimėliui. Sezoną TV3 čia jį lenkia keliom galvom.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunystės eliksyru tapo ne pirmą sezoną rodomas skandalingas vasaros hitas Kitas!, kuriam kompaniją palaikys jau debiutavę LNK eteryje Kambarių plėšikai, bei su MTV netapatintinas, bet taip pat Sauliaus Bartkaus kalvėje gaminamas Pirmas kartas su žvaigžde.

Oplia! – ketvirta TV prodiuserių cecho senbuvio vasarinė laida LNK tinklelyje. Šiuo prodiuseriu Laisvame ir nepriklausomame kanale labiausiai pasitikima ir kraunama daug darbo ant gležnų pečių. Oplia - ex-Dzin‘inė laida, atsiradusi ir iškart išimta iš programos vidursezonį, o dabar atstatoma vasarą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Algio Ramanausko sarkastiška šypsena, kaip ją pavadino LNK, šiuo atveju nėra padabinta jokiais pavadinimo kandeliabrais. Panašu, kad praeito sezono alternatyvinio humoro, neaišku, kas, pavadinimu Krizzzė šįkart pro tinklelio spygliuotą vielą neprasibrovė. Nenustebčiau, jei kanalui truks plyš reikia duoti vasarinę chaltūrą A. Ramanauskui, bet pastarasis jos vis dar neišgimdo.

Aišku, kad klystame.

A. Ramanausko galvoje yra idėjų dvidešimt penkiems neaiškukams vienu metu, iš karto ir nevalingai.

Labiausiai suintrigavo vasariški koncertai iš pajūrio.

Ne vienus metus tokie koncertai buvo bene pagrindinė LTV vasaros tinklelio etiketė. Beje, reitinginė etiketė. Jei visos Birutės Petrikytės palangos ir klaipėdiškių Jūros dienos pereis pas LNK, tai Lietuvos televizijos vasara bus liūdnoka. Striuka bus su pramogomis.

Neliks šiai kuo pensininkus linksminti, nuo sodo lysvių žvaliai nusirovusius…

O TV3 su Aistrų pakrante atrodo tarsi  ir konceptualiau.

Nors pilnas sąrašėlis dar nepaskelbtas…

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų