REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinia apie skolą buvusiam Seimo nariui Visvaldui Nekrašui Reginos šeimai buvo lyg perkūnas iš giedro dangaus. Kodėl jos sutuoktiniui prieš pat mirtį prireikė iš gydytojo psichiatro pasiskolinti  beveik 100 tūkstančių litų? Pirmoji mintis, šovusi į galvą: „Įvyko klaida, nesusipratimas“. Tačiau atidžiau peržiūrėjusi iš teismo gautus dokumentus, moteris suprato patekusi į didelę bėdą.

REKLAMA
REKLAMA

Keisčiausia, kad šiandien niekas negali pasakyti, kur dingo Vytui neva paskolinti pinigai. Kaimynai ir mirusiojo artimieji tikina nepastebėję, jog išgėrinėti mėgęs vyras staiga būtų pradėjęs išlaidauti ar įsigijęs kokį vertingesnį daiktą.

REKLAMA

„Jaučiuosi apgauta, kaip reikiant išmurkdyta, - šiandien tvirtina Vyto žmona Regina. - Baisu net pagalvoti, kad man ir sūnui gali tekti visą gyvenimą mokėti buvusiam seimūnui“

Pinigai mainais už 5 ha žemės Trakų rajone. Tokį sandėrį su Vytu tikina sudaręs  pats V. Nekrašas. Regina į vyro žemę kol kas nepretenduoja. Tik kažin ar buvusiam Seimo nariui tos žemės pakaks. Mirusiojo artimiesiems dabar svarbiausia - kuo greičiau gauti ekspertų išvadas dėl Vyto parašo tikrumo. Tačiau kol Plungės psichiatras nereaguos į pareigūnų kvietimus atvykti apklausai ir pristatyti paskolos sutarties originalą, to padaryti nebus įmanoma.

Šimto tūkstančių paieška – pirmadienį, 20.30 val. laidoje „Nauja versija“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų