REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lygiai prieš mėnesį žuvusio Drąsiaus Kedžio atminimas sekmadienį buvo pagerbtas Šlienavoje, prie Kauno marių, Garliavos bažnyčioje ir Jonučių kapinėse, prie D. Kedžio kapo.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu minia toliau saugojo Venckų namus, kad iš jų nebūtų išvežta D. Kedžio dukrytė. Sekmadienio naktį susirinko per 500 saugotojų, žadančių saugoti tol, kol reikės.

REKLAMA

Penktadienį minia neįleido į Venckų namus antstolio, o šeštadienį sutrukdė prie vartų prisiartinti Garliavos pašto darbuotojui. Mat pagalvojo, kad vyriškis bandys įteikti N. Venckienei Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjo Broniaus Varsackio penktadienį priimtą nutartį.

Remiantis šios nutarties vykdomuoju raštu, D. Kedžio dukrytė turi būti nedelsiant grąžinta jos biologinei motinai Laimai Stankūnaitei. Tačiau iškratę paštininką ir įsitikinę, kad šis atnešė tik laikraščius, saugotojai paštininką praleido.

Tuo tarpu N. Venckienė ir jos vyras advokatas Aidas Venckus šiandien žada pasinaudoti 7 dienų apskundimo terminu ir apskųsti kėdainiškio teisėjo nutartį aukštesnės instancijos teismui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų