REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

It užsispyręs asilas vidury kelio - taip kartais atrodo automobilis, kurio vairuotojas, išgirdęs atlekiant greitosios pagalbos mašiną, tiesiog sustoja tiesiog gatvės vidury.   Žmogus būtent taip nusprendžia netrukdyti į nelaimę skubantiems medikams.  Ne paslaptis, kad specialiųjų tarnybų švyturėliai ir garso signalai kai kuriems vairuotojams sukelia paniką, o drąsesniems tiek aptemsta protas – kad nusprendžia, jog jų bolidas sankryžą prašoks greičiau. Yra keletas paprastų taisyklių, kurių laikantis niekada netektų aiškintis pareigūnams dėl to, kad nepraleidote specialaus transporto skubančio į įvykį.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau kai kur tenka vadovautis protingumo kriterijum, mat, kaip automobiliai turėtų praleisti specialųjį transportą grūsčių metu, Kelių eismo taisyklės nereglamentuoja. Beje, daugelis vairuotojų yra įsitikinę, kad saugos tarnybų automobilio apskritai neverta paisyti, tačiau nustebsite, nes ši situacija gali būti traktuojama kitaip ir nuo baudos gali nepavykti išsisukti.

Apie paprastų ir specialiųjų transporto priemonių gyvenimą didmiesčių gatvėse - laidoje „Ne vienas kelyje“, sekmadienį, 17 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų