REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinoma aktorė, „Žvaigždžių duetų“ komisijos narė Kristina Kazlauskaitė įsižiūrėjo kolegą aktorių Eimutį Kvoščiauską. Galima sakyti, tai buvo jos meilė „Duetuose“ iš pirmo žvilgsnio. Projekto metu Kristina negailėjo Eimučiui gerų žodžių, motiniškos šilumos ir rūpesčio.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorės prielankumą jų gimtojo miestelio pažibai aktoriui Eimučiui Kvoščiauskui, iš karto pastebėjo kaimynų moterys. Vieną dieną, pasibeldusios į Eimučio mamos namų duris, jos pasiteiravo, kaip Kristinai Kazlauskaitei perduoti saldų naminį sūrį – už tai, kad ji negaili kraštiečiui gero žodžio.

REKLAMA

„Norim Kazlauskaitei suslėgti sūrį už tai, kad ji gina ir globoja Eimutį“, - sakė moterys. Aktorius sutiko perduoti Kazlauskaitei sūrį tik pasibaigus projektui, kad nuoširdi dovana nebūtų palaikyta pakiša.

Antrojo pusfinalio metu Eimutis prasitarė aktorei apie Vilijos moterų dovaną. Tačiau tarp komisijos narių kilo baisus nepasitenkinimas – kodėl sūrį gaus tik Kazlauskaitė.

„Prisikalbėjau, - po pusfinalio įrašo prisipažino Eimutis. – Teks kaimynėms slėgti keturis sūrius – kiekvienam po vieną. Įteiksiu juos per finalą. Manau, kad jame neteks dainuoti, todėl sūriai iš gimtosios Vilkijos nebus vertinami kaip kyšis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų