REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Marselis - vienintelis šuo turintis Facebook vartotoją Lietuvoje. Nuo šiol jis vienintelis šuo, į kurio gimtadienį teikėsi atkeliauti stilistas Mantas Petruškevičius bei modelis Asta Valentaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Saulėtą trečiadienio pavakarę Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejaus kiemelyje, kuriame įsikūrusi „Boom Boom terasa“, susirinko „Taksų mafijos“ motina pakrikštytos laidų vedėjos  Skaivos bičiuliai ir jos augintinio, jubiliato Marselio keturkojai draugai.

REKLAMA

Takso pasveikinti atvyko Gediminas Jaunius, Aistė Paškevičiūtė, Danielius Polskis -Gabbana, Donatas Baumila, Šarūnas Kirdeikis, Aurimas Juodiškis - Plaštakė, Donata Virbilaitė. Gimtadienyje apsilankyti nepamiršo ir M. Petruškevičius, už parankės vedinas A. Valentaitę, nešini didžiule dovana Marseliui.

Dovanos turinio mados pasaulio garsenybės neatskleidė, tačiau per permatomą dėžę matėsi, jog tai šunų maistas Darling.

REKLAMA
REKLAMA

Skaiva juokavo, kad šuns gimtadienyje susirinko daugiau svečių nei jos, tačiau dėl to neliūdėjo. Apie idėją organizuoti šuniui gimtadienį TV vedėja sakė: „Sumanymas gimė draugų būrelyje ir mes visi iš to pasijuokėme. Ekonominio sunkmečio laikais šuns gimtadienį rengti šiek tiek prabangu, ar ne? Bet paskui pagalvojome, kad galima gimtadienį surengti kartu su tarnyba, kuri padeda gyvūnams. Tikiuosi, kad šis renginys taps gražia tradicija ir visi įžymūs žmonės, turintys gyvūnėlių prisijungs.“

Gimtadienio metu surinktos lėšos atiduotos gyvūnėlių priežiūros tarnybai „SOS gyvūnai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų