REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune gali iškilti paminklas studentui

Kaunas laikomas vienu iš akademiškiausių miestų Lietuvoje. Todėl studentai pasiūlė pastatyti paminklą studentui.

REKLAMA
REKLAMA

Toks paminklas, bent laikinas, Vienybės aikštėje ar kitoje vietoje galėtų atsirasti jau šį rudenį, minint Tarptautinę studentų dieną.

REKLAMA

Kauno technologijos universiteto ir Vytauto Didžiojo universiteto Studentų atstovybių vadovai pabrėžia, kad miestui reikalinga nauja jaunimo strategija, kuri būtų paremta studentų tyrimais bei formuojama jaunimo politika.

Jaunimo reikalų tarybos pirmininkės Gintarės Skaistės teigimu, jaunimo strategiją tikimasi parengti dar šiais metais. "Jau yra gautas finansavimas ir bus skelbiamas konkursas strategijai parengti. Iki šių metų pabaigos Kauno jaunimo strategija turėtų būti parengta", - sakė G. Skaistė

REKLAMA
REKLAMA

Kauno meras studentų atstovams pasiūlė surengti "Studentiškos idėjos Kaunui" konkursą, kuris paskatintų jaunimą aktyviau įsitraukti į miesto gyvenimą, siūlyti savo idėjas.

Studentų atstovai taip pat užsiminė apie idėją Lietuvos studentų pažymėjimo savininkams gauti nuolaidas Kauno viešojo maitinimo įstaigose. Studentai ketina susitikti su verslininkais ir pristatyti šią idėją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų