REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų  „The Euro annie“ apdovanojimų prizą už didžiausią naujų skrydžių maršrutų plėtrą laimėjo Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“. Oro bendrovė 2010 metų vasaros skrydžių sezono metu pasiūlė 27 reisais daugiau nei praėjusių metų vasarą.

REKLAMA
REKLAMA

„airBaltic“ viceprezidento ir atstovybės Lietuvoje vadovo Tado Vizgirdos teigimu, jau per keturis šių metų mėnesius oro bendrovė pasiekė 16 proc. keleivių srauto augimą. „Šiuo metu vertinamos ir kitos kryptys, kurios gali būti paklausios“, - sakė jis.

REKLAMA

Oro bendrovių  naujienų ir vertinimų portalo „Anna.aero“ (Airline Network News & Analysis) apdovanojimai yra paremti daugiau statistiniais duomenimis, moksliniu vertinimu ir aiškiais įrodymais nei daugumos nuomone ir balsavimu. Nominacijos ir apdovanojimai skiriami tiek oro uostams, tiek oro bendrovėms už įvairius pasiekimus. „ANNIE“ apdovanojimas už naujus reisus nustatytas lyginant 2009 ir 2010 rugpjūčio mėnesio skrydžių tvarkaraščių duomenis.

„airBaltic“ šiuo metu siūlo daugiau kaip 100 skrydžių krypčių į Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų