REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Prie manęs išdrįsdavo prieiti tik išgėrę, arba labai „pasikėlę“ vyrai“, - populiariame pokalbių šou „Valanda su Rūta“ prisipažins dainininkė Violeta Tarasovienė. Prieš keletą metų ištekėjusi už Viliaus Tarasovo ir pagimdžiusi dukrelę Violeta įsitikinusi, kad Lietuvos vyrams nereikia stiprių moterų. „Jiems reikia pilkų pelyčių“, - teigs garsi dainininkė. Šio ketvirtadienio laidoje „Valanda su Rūta“ bus klausiama, kodėl tiek daug garsių, savarankiškų ir populiarių moterų yra vienos, arba jų gyvenime vieną santuoką keičia kita.

REKLAMA
REKLAMA

„Pas Vilių apsigyvenau po mėnesio draugystės, - prisipažins V. Tarasovienė. - Vilius yra kitoks nei visi vyrai – jis pastovus“. Beveik visą laidos filmavimą Tarasovų pora laikė vienas kitą už rankos tvirtindama, kad jų santykiai yra puikūs. „Niekada neskaičiavome, kas kiek uždirba, pinigus sumetėme į vieną katilą“, - tikins Violeta, paklausta, ar pora nesusidūrė su konkurencija, kurios dažnai nepavyksta išvengti šeimoms, kuriose moteris uždirba pati.

REKLAMA

Tačiau Violeta neslėpė, kad yra įsitikinusi – dauguma vyrų bijo stiprių moterų, nes su tokiomis yra sunku, jos „nepastumsi“ ir tai didelis smūgis jų ego. Tuo tarpu dainininkės vyras Vilius Tarasovas teigs, kad didžiausias peilis garsenybėms – jų įvaizdis, kurį sukuria žiniasklaida. „Jos arogantiškos, pasikėlusios, stiprios. Tuo tarpu po tokiu žiniasklaidos sukurtu burbulu slepiasi paprasta, švelni ir trapi moteris“, - pasakos V. Tarasovas.

REKLAMA
REKLAMA

Kita Lietuvoje žinoma dainininkė Vitalija Katunskytė, į laidą atvykusi kartu su buvusiu savo dukros vyru Kęstučiu, viešai paskelbė ieškanti vyro. „Jei mane dabar mato sportiškas, gražus vyras, prašom kreiptis į šios laidos rengėjus, ir pateikti savo kandidatūrą. O tu, ženteli, jei turi kokį padorų rimtą draugą, supažindink mane su juo“, - pagalbos ieškant antrosios pusės viešai prašys ne tik laidos rengėjų, tačiau ir buvusio dukros vyro garsi dainininkė.

„Kodėl žinomos moterys vienišos?“, - tokia tema jau šį ketvirtadienį diskutuos Jogaila Morkūnas, Vilius ir Violeta Tarasovai, Vitalija Katunskytė, Rasa Kaušiūtė, Artūras Orlauskas ir kiti žinomi žmonės pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“, 19.40 val. , per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų