REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai atsakingai ruošiasi ketvirtadienio Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos ketvirtosioms rungtynėms su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda. Žalgiriečiai nestokoja optimizmo ir yra pasiryžę serijoje atstatyti pusiausvyrą.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį krepšininkai turėjo treniruotę lauke, o vėliau išmėgino Kauno sporto halės lankų tvirtumą. Pasiruošimas vyksta kaip įprasta, o komanda yra nusiteikusi kovingai.

REKLAMA

„Taip, kaip ruošėmės visą sezoną, taip ruošiamės ir dabar. Viskas, kaip prieš normalias finalo serijos rungtynes. Manau, jog tai labai dėkingas metas išlyginti rezultatą, vis tik žaisime savo sirgalių akivaizdoje.

Esame pasiruošę eiti į aikštelę ir pademonstruoti tai, ką mokame geriausio“, – optimistiškai į ketvirtadienio akistatą žvelgė „Žalgirio“ kapitonas ir vienas lyderių Dainius Šalenga.

Treniruotėje sporto halėje apsilankė ir ekipos savininkas Vladimiras Romanovas, kuris, siekdamas apsaugoti komandą nuo žiniasklaidos blaškymo, naujojo trenerio dar neatskleidė: „Viską pamatysite jau rytoj“.

Rungtynių pradžia ketvirtadienį 19 val. 10 min. Tiesioginė transliacija – per SPORT1 televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų