REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Christina Aguilera (29) su savo vyru  Jordan Bratman (32) turi sūnelį Max (2) ir ji nori savo berniuką auklėti taip, kad jis suprastų, jog atskleisti savo seksualiąją pusę yra normalu.

REKLAMA
REKLAMA

„Access Hollywood“ dainininkė sakė: „Jis užaugs namuose, kuriuose matys, kad mamytė save išreiškia artistiškai ir kartais ta išraiška būna lytiška. Jis išmoks gerbti faktą, kad moterims leidžiama išreikšti save ir nejausti gėdos dėl savo kūno ar seksualumo“.

REKLAMA

Christina, kurios naujasis singlas „Not Myself Tonight“ parodo pop žvaigždę su daugybe pikantiškų kostiumų, tvirtina, kad motinystė jos niekada nenuramintų, nes ji tiesiog ne tokia. Ji sakė: „Mama turi išlikti savimi. Niekada netvirtinau, kad būsiu sausainukų kepėja, futbolininko mama. Kai kuriems žmonėms tai tinka. Tačiau man – ne“.

Dainininkė neseniai kalbėjo, kaip išaugo jos pasitikėjimas, kai tik ji pastojo ir kad nuo to laiko, kai tapo mama, ji jautėsi iš tiesų daug seksualesnė.

Ji sakė: „Aš labiau pasitikiu savimi ir geriau jaučiuosi savo pačios kūne. Manau, kad dabar tapau dar seksualesne Christina. Manau, kad svarbu matyti mamą, kuri nesigėdija savo seksualumo. Jam dabar dveji. Mes kolekcionuojame meno kūrinius, taigi namuose nuolat galima pamatyti daug nuogų moterų. Max užaugs namuose, kur tai yra tiesiog norma. To gėdytis gali būti tik keista“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų