REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvos gyvūnų augintojų centras „LGAC“  rengia dekoratyvinių žiurkių, pelių ir jūrų kiaulyčių, į Lietuvą atkeliavusių iš Rusijos, Čekijos, Airijos, Baltarusijos, Latvijos, Lenkijos parodą.

REKLAMA
REKLAMA

Parodos metu bus pristatomos įvairios žiurkių ir pelių veislės, tarp kurių bus galima išvysti ir itin retos veislės Siamo juodaakius ar Ilgaplaukius satino kailiuku žiurkiukus. Taip pat parodoje bus pristatomos Ilgaplaukės Šelti, Cornet, Texel, Merino jūrų kiaulytės, Šiurkščiaplaukiai Amerikiečių meškiukai, Trumpaplaukės vienspalvės Self, Himalayan, ir retos beplaukės jūrų kiaulytės Skinni ir Lunkarija.

REKLAMA

Atvykusieji į parodą turės galimybę susipažinti su Lietuvoje auginamomis graužikų veislėmis, o norintieji galės įsigyti kai kurių veislių jauniklių bei sužinoti kaip juos prižiūrėti.

Graužikų augintojai bus kviečiami ne tik pabendrauti su bendraminčiais, bet ir sudalyvauti šauniausio savininko konkurse, ilgiausio jūrų kiaulytės kailiuko, didžiausios jūrų kiaulytės, mažiausios suaugusios pelytės, ilgiausios žiurkytės uodegos konkursuose. Taip pat bus renkami ir simpatiškiausi graužikai. Parodoje dalyvausiančius gyvūnus vertins ekspertai. Nugalėtojai bus apdovanoti ir gaus sertifikatus.

Parodą organizuoja Lietuvos  gyvūnų augintojų centras „LGAC“, gegužės 15-16 d. prekybos centre „Panorama“, Vilniuje. Įėjimas – nemokamas. Daugiau informacijos apie parodą : www.lgac.lt .

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų