REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš keturis metus ZIP FM stotyje pradėjusį dirbti Joną Nainį, dažniau minimą kaip Jovani, išgirsti galime ne tik Jovani@Club, Radistų laidose, bet ir klubuose, grojantį daugiausia funky house stiliaus muziką.

REKLAMA
REKLAMA

Muzika kiekvieną darbo dieną, savaitgaliai – ne išimtis. Tiesa, Jovani darbu to nevadina, o įvardina kaip malonumą... Daugiau apie jį skaityk interviu.

REKLAMA

Labiausiai tave erzinantis klausimas, sulaukiamas iš gerbėjų.

Nežinau ar turiu gerbėjų. Mieliau juos vadinu klausytojais, kurie klauso radijo stoties ZIP FM. Aš ten dirbu jau keturis metus. O dažniausias klausimas iš jaunųjų klausytojų : „Kaip tapti DJ'um? "

Kaip reaguoji, kai išgirsti kažką kitam sakant „žiūrėk, čia Jovani "?

Nesu kino žvaigždė ar labai jau žinomas asmuo Lietuvoje. Kas domisi klubine kultūra, elektronine šokių muzika, naktiniu gyvenimu, matyt, yra girdėję apie „Jovani". Jei ir kas atpažįsta mane kaip radijo laidų vedėją, DJ'ų/prodiuserį – tai būna klubuose. O reakcija paprasta – nusišypsau ir paspaudžiu dešinę.

REKLAMA
REKLAMA

Ką verčiau rinktumeisi – klubą, pilną karštų ir gražių žmonių, kurie atėjo tiesiog pašėlti ir nesvarbu, kas tą vakarą už pulto ar klubą, pilną žmonių, kurie vertina kokybišką ir gerą muzika?

Aišku, antras variantas. Bet noriu pažymėti, kad karšti ir gražūs žmonės dažniausiai ir būna kokybiškuose ir geruose vakarėliuose. Žmonės išmoko atsirinkti, kas gera, kokybiška.

Ar kada pagalvoji, kad verčiau mesti visą muzikinę karjerą? Kokiais momentais?

Visa mano muzikinė karjera yra tarsi hobis, nedrįstu vadinti tai darbu. Kasdienis mano darbas yra radijo laidų vedimas ZIP FM eteryje, su kolega esame sukūrę „Radistų" laidą. Bet ir tai, vargu ar galiu pavadint darbu. Ir po kelerių metų planuoju dirbti, kurti šioje srityje. Tai man didis malonumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar dažnai tave galima pamatyti šokių aikštelėje? Kokiuose klubuose?

Kaip tyčia užmečiau akį į kalendorių, nuo spalio mėnesio iki kovo vidurio – laisvų savaitgalių neturėjau. Mylimiausia vieta man yra Kauno „Pop Star Bar", ten rezidentuoju ir sulaukiu didžiausių house muzikos fanų.

Kokios muzikos, be tavo grojamos house, klausai namuose?

Mėgstu jazz'ą, funk'ą, hip-hop'ą, dnb...

Atėjus į DJ'aus kambarį, be technikos, ten galima rasti įvairių vinilų, plakatų – ką panašaus galima rasti pas tave?

Be visų išvardintų daiktų, mano kambaryje yra nemažai knygų.

Kaip tau svarbu tavo įvaizdis?

Jis yra svarbus. Įvaizdį aš suprantu ne kaip išorinę išvaizdą ar etikečių margumyną. Mano supratimu į įvaizdį įeina DJ'aus muzikinis skambesys, supratimas apie elektroninę šokių muziką, erudicija, charizma ir kontaktas su publika.

Daiktas, be kurio negali išeiti iš namų.

Piniginė!

 

Manau, dirbti ir tyliai tuo mėgautis – sugeba ne kiekvienas, bet turime puikių pavyzdžių.

Sėkmės atrandant save.

Goda Gutautaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų