REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „IBM Lietuva“ pranešė, kad šį antradienį, gegužės 11 dieną Vilniuje vyks konferencija „IBM forumas“, kurio pagrindine tema šiemet tapo modernūs iššūkiai verslo organizacijoms, susiduriančioms su vis didėjančiais duomenų srautais.

REKLAMA
REKLAMA

Forumo dalyviams bus pademonstruotas unikalus kilnojamas IBM modulinis duomenų centras, suvartojantis iki 50 proc. mažiau energijos nei analogiškos technologijos, o IBM specialistai ir partneriai iš įvairių šalių supažindins su pažangiausiomis veiklos ir duomenų valdymo technologijomis ir pateiks jau įgyvendintų atvejų studijas, teigiama pranešime.

REKLAMA

„Efektyvus duomenų srautų valdymas tampa ypatingai svarbiu faktoriumi verslo informacijos naudojimui ir saugojimui, o su didėjančiais duomenų kiekiais ir energijos suvartojimu susiduria tiek stambaus, tiek smulkaus ir vidutinio verslo atstovai, - teigia „IBM Lietuva“ vadovas Irmantas Kandratavičius. - Džiaugiamės galėdami aktualiausius informacijos valdymo ir efektyvesnio energijos vartojimo klausimus su IBM specialistais iš viso pasaulio aptarti Lietuvoje“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak organizatorių, forumo metu pirmą kartą į Lietuvą bus atgabentas kilnojamas IBM modulinis duomenų centras, kuris leidžia ženkliai sumažinti duomenų apdorojimui ir saugojimui suvartojamos energijos kiekius ir pakelti įmonių duomenų apdorojimo našumą į naują lygmenį.

JAV Aplinkos apsaugos agentūra yra paskelbusi, kad duomenų centrų energijos sąnaudos dvigubėja kas 5 metus. Tokių pažangių technologijų kūrimui IBM kasmet skiria apie 1 milijardą JAV dolerių, o šio modulinio centro kūrimas buvo vienas iš IBM „Big Green“ projekto laimėjimų.

„IBM Lietuva“ forumo pranešėjai drauge su dalyviais gilinsis į duomenų centrų automatizacijos, tarnybinių stočių virtualizacijos, duomenų saugumo sprendimų, veiklos ir informacijos valdymo ateities ir kitus klausimus, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų