REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nubudusi šįryt, tarp pirštų besukiodama plaukų sruogą, pamaniau, jog daug kalbame apie aksesuarus ir aprangos detales, užmiršdami, jog plaukus taip pat galime puošti. Nepelnytai pamiršus, viliuosi, šiandien įkvėpsiu atrasti naują savo stiliaus liniją atrasti mielus ir žavius aksesuarus plaukams.

REKLAMA
REKLAMA

Nežinia, ar tai dėl pavasario ir vis gaivesnio jo vėjo, ar dėl artėjančios vasaros nuojautos, norisi vis dažniau dėvėti lengvas suknutes, pildyti garderobą spalvomis ir netikėtais atradimais. Visų pirma, sau pačiai. Kartu, vis įdomiau darosi eksperimentuoti su plaukais – juos sukelti ar paleisti lengvai kristi, leisti jiems garbanotis lietingą dieną, ar valiūkiškai vyniotis vėjyje, žengiant tiltais...

REKLAMA

O kartais, pakanka tik sujuosti juos specialia juostele plaukams ir jaučiuosi patogiai. Kartu, manau, jog aksesuarai plaukams nepelnytai pamirštami smagių vasaros vakarų fonuose. Tiesa, tai taip pat puiki idėja tapti dėmesį traukiančia mademoiselle, visoms, nemėgstančios apyrankių, kaklo vėrinių, auskarų ar kitų aksesuarų. Tokiu atveju, šventinio ar tiesiog, išskirtinio, vakaro proga, spalvingas ir originalus plaukų papuošalas gali būti gelbėjančia detale.

REKLAMA
REKLAMA

1. Plaukų papuošalai su plunksnomis

Sutikite, papuošalai, kuriems naudojamos plunksnos, nori ar nenori, dvelkia aristokratiškumu, lengvumu ir tikrąja elegancija. Taigi, tokie papuošalai puikiai tiks išskirtiniams vakarams. Derinami su lengvomis, vėjyje plazdančiomis, valiūkiškomis su ar stipriai kūno formas išryškinančiomis suknutėmis, jie ne tik padeda neiširti šukuosenai, bet ir atkreipia dėmesį, kerinčiu lengvu žavesiu...

2. Plaukų papuošalai su gėlėmis ar tiuliu

Plaukų papuošalai su gėlėmis, ko gero, labiausiai dera nuotakoms – lengvai sukelti į viršų plaukai ir juose besiskleidžiantys žiedai... Kita vertus, jei plaukų papuošalai derinami ne tik su gėlių žiedais bet ir tiuliu, jie gali būti puikiai pritaikomi kone kiekviena proga. Juos galite laisvai dėvėti tiek vasaros terasose vykstančių vakarėlių metu, tiek ir šventinių vakarų metu, kur vyrauja itin pabrėžtas moteriškumas ir elegancija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Plaukų papuošalai su brangiais ir pusbrangiais akmenimis

Plaukų papuošalai su brangiasiais akmenimis – aliuzija į kiekvienos mergaitės svajonę pabūti princese. Kita vertus, šiuolaikinės aksesuarų gamybos tendencijos, leidžia atrodyti nuostabiai net ir be brangiųjų akmenų tiarų. Plaukų papuošalai plaukams su pusbrangiasi akmenimis, ar stiklo karoliukais – puiki išeitis norinčioms atrodyti išskirtinai, tačiau ne pernelyg iššaukiančiai. Šiuo atveju, jei papuošalus iš plunksnų ar titulo gali rinktis drąsios ir eksperimentuoti mėgstančios asmenybės, tai papuošalai su karoliukais – lengvas minimalistinio ekstravagantiškumo pasirinkimas.

Skubėdamos rinktis drabužius, nepamirškite pagalvoti, jog atrodyti išskirtinai galima ne tik jų pagalba. Kartais, tereikia išmonės ir įkvėpimo – visa kita, tikiu, puikiai susikursite pačios!

Straipsnio autorė Aira Chmieliauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų