REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmieji italo Marco Belinelli žingsniai Šiaurės Amerikos nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) buvo sudėtingi, tačiau po truputį 24 metų 196 cm ūgio snaiperis apsipranta už Atlanto.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Toronto „Raptors“ gynėjas NBA jaučiasi taip gerai, kad net nebuvo pasvarstęs apie galimybę grįžti į Senąjį žemyną.

REKLAMA

„Apie tai dar nepagalvojau. NBA tobulėju kiekvienais metais ir kitą sezoną rungtyniausiu už Atlanto. Tuo tarpu Europos aš visiškai nepasiilgau. Italijos krepšinio čempionato lygis kasmet smunka, o NBA dar nenusibodo“, – tikino M. Belinelli.

Šiame sezone M. Belinelli vidutiniškai rungtyniaudavo po 17 minučių, rinkdavo 7,1 taško, sugriebdavo 1,4 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo. Tiesa, palyginus su praėjusiu sezonu Oklendo „Warriors“ gretose, europiečio statistiniai rodikliai suprastėjo.

REKLAMA
REKLAMA

„Šis sezonas man buvo geras. Vis dėlto gaila, kad nepatekome į atkrintamąsias, nes komandą pakeičiau būtent dėl to, jog ten atsidurčiau. Svarbiu sezono metu patyriau traumą, o vėliau praradau trenerio pasitikėjimą. Tiesa, pasikalbėjau su treneriu ir jis mane nuramino, todėl į viską žvelgiu pozityviai“, – tvirtino „Raptors“ legionierius.

Primename, kad prieš persikeldamas į NBA M. Belinelli atstovavo Bolonijos „Climamio“ komandai. Pirmajame sezone „Warriors“ gretose italas aikštėje vidutiniškai praleisdavo vos po 7 minutes, tačiau kitąmet ekipoje atliko kur kas svarbesnį vaidmenį ir įsitvirtino NBA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų