REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingasis Seimo narys Linas Karalius Ezopas „žasams“ pranešė nedalyvausiantis  ŽAS 15 metų jubiliejaus koncerte, kuris kitą ketvirtadienį, gegužės 13 d., nugriaudės sostinėje, „Forum Palace“ salėje „Balsas.lt“. Ezopas koncerto organizatorius patikino, kad atsisakyti pasirodymo jį privertė politinės priežastys.

REKLAMA
REKLAMA

Prieštaringai vertinamas politikas buvo patvirtinęs, kad pasirodys scenoje su ŽAS nariais. Buvęs legendinės grupės narys scenoje turėjo atlikti dainas „Žalias pasas“ ir „Man ramu“.

REKLAMA

„Lieka tik apgailestauti, kad ponas Karalius nesiteikia atvykti į renginį, nors buvo pažadėjęs.  Eilinį kartą įsitikinome, kad šis žmogus neturi atsakomybės geno. Ir nesvarbu apie ką eina kalba – apie grupę, Seimą ar šeimą“, - pranešdamas liūdną naujieną kalbėjo ŽAS narys Linas Zareckas-Choras.

Nenustebkite, kad Ezopo vardas bus minimas reklaminiuose klipuose. „Nusprendėme nebekeisti reklamos, nes iki koncerto liko tik 7 dienos“, - paaškino L.Zareckas-Choras.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, labai realu, kad Ezopas renginyje dalyvaus kaip žiūrovas – buvęs muzikantas neatsisakė VIP ložės, kurią jam rezervavo renginio organizatoriai.

Iš viso grupės ŽAS veikloje per 15 metų dalyvavo 13 narių. Visus juos muzikantai tikisi pamatyti jubiliejiniame koncerte. „Leisime ir pagroti, jei dar moka“, - šmaikštauja grupės talismanu vadinamas Gidonas Šapiro-Bilas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų