REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinis kapitalo ir finansų rinkų žurnalas „Euromoney“ Ūkio bankui šiemet įteikė du prestižinius apdovanojimus. 2010 m. geriausių Lietuvos bankų ir kitų finansinių įstaigų sąraše Ūkio bankas įvardytas geriausiu vietiniu banku.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, įvertinę Lietuvos privačios bankininkystės paslaugų rinką, prestižinio žurnalo ekspertai Ūkio banką pripažino geriausiu privačios bankininkystės paslaugų teikėju Lietuvoje.

REKLAMA

Viso pasaulio bankų veiklos ir finansinių paslaugų temas nagrinėjantis Londone leidžiamas leidinys „Euromoney“ kiekvienais metais apdovanoja geriausius pasaulio bankus ir kitas finansines įstaigas.

„Euromoney“ geriausių bankų apdovanojimai rengiami jau aštuonioliktus metus ir yra laikomi prestižiniais apdovanojimų finansinių paslaugų sektoriuje. Apdovanojimų metu geriausios finansinės institucijos renkamos beveik 110 šalių keliose skirtingose kategorijose.

REKLAMA
REKLAMA

Skiriant apdovanojimą už privačios bankininkystės paslaugas vertinamas šio sektoriaus klientų augimas, pastarųjų metų privačios bankininkystės pajamos, banke dirbančių privačių bankininkų kvalifikacija. Rinkdami nugalėtojus, „Euromoney“ specialistai atsižvelgia į kiekybinius finansinės institucijos duomenis ir į kokybine informacija pagrįstus vertinimus. Nugalėtojais tampa tie, kurie savo klientams teikia aukščiausio lygio paslaugas, siūlo inovacijas ir išsiskiria ekspertiniais pasiūlymais.

„Pradedant 2004-aisiais, kasmet mūsų žurnalistų ir redaktorių komanda gilinasi į privačios bankininkystės pasaulį ieškodama geriausių įmonių ir specialistų, kurie plėtoja privačios bankininkystės paslaugas. Apžvelgiame 70 pasaulio šalių ir išrenkame nugalėtojus dviejose kategorijose – pasaulinėje ir regioninėje. Mūsų tyrimas yra unikalus orientyras, nurodantis, kas yra geriausia privačios bankininkystės ir gerovės vadybos srityje“, – rašo „Euromoney“ redaktorius Clive Horwood.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų