REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, jog automobilius turintys asmenys, kartais tiesiog dega noru... juos visiškai pakeisti. Ko gero būtent taip atsiranda neįtikėtinai atrodantys automobiliai, stebinantys aplinkinius ir netikėtai išgarsėjantys visame pasaulyje. Siūlome pasižvagyti po keletą keistai, juokingai ir šiek tiek pavojingai atrodančių automobilių pasaulį.

REKLAMA
REKLAMA

1. Butelio kamšteliais dengtas automobilis

Šio automobilio savininkė Stephanie, per žiemą rinkusi butelių kamštelius, atėjus pavasariui nusprendė apsikuooti ir... pakeisti automobilio išvaizdą. Du zuikiai vienu šūviu! 1993 metų Honda Accord automobilis dabar atrodo lyg viena didelė mozaika.

REKLAMA

2. Deimantinis automobilis

Ko jau ko, bet brangiaisiais akmenimis dengtų automobilių stiliaus, nesupranta daugelis pasaulio gyventojų. O ką jau kalbėti apie automobilį kurio paviršiuje - vieni deimantai? Įvertintas apytiksliai 4.8 milijonais JAV dolerių, šis Mercedes klasės automobilis priklauso Saudo Arabijos princui Waleed. Beje, eksponuojant automobilį pasaulinėje automobilių parodoje, kiekvienam norinčiam paliesti deimantus tereikėjo susimokėti... 1000 JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

3. 4,5 kilometrų ilgio saugos diržų kiekis, skirtas dekoruoti automobilio paviršių

Šio automobilio dizainu rūpinęsi amerikiečiai dizaineriai, paaukojo kiek daugiau nei keturis kilometrus saugos diržo tam, jog atkreiptų visuomenės dėmesį į medžiagų perdirbimą, ekologiją ir didžiulius šiukšlių kiekius. Atrodo, rezultatas gana sėkmingas!

4. Automobilis, aplipdytas šimtais mažų automobiliukų

Tikėsite ar ne, bet, pasirodo, kažkas dar vis nėra perlipęs vaikystės slenksčio ir savo automobilį apklijuoja... šimtais mažų automobiliukų modeliukų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Tikro menininko automobilis

Automobilis puoštas daugeliu pieštukų ir rašiklių - tikro meninko svajonė?

6. 200 kg šokolado įspūdingam automobiliui

Pasirodo, šokoladą galima ne tik valgyti. Juo galima dengti automobilius...

7. Pavojingas ir... aštrus automobilis

Įsivaizduokite prisilietimą prie šio automobilio paviršiaus... Kūnu pereina šiurpuliukai? Berods, toks ir buvo automobilio savininko tikslas - aštrus ir pavojingas automobilis.

8. Gyvatės odos tekstūra

9. Šimtai lipnių lapelių...

10. Miniatiūrinis miesto maketas

Parengta pagal oddee. com medžiagą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų