REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paneigdami užplūdusią apkalbų ir gandų laviną, Justin Timberlake ir Jessica Biel šį savaitgalį demonstravo savo vienybę. Pora susikibę rankutėmis vaikštinėjo Niujorke, ir taip padėjo tašką paskutiniu metu pasklidusiuose pranešimuose apie jų skyrybas.

REKLAMA
REKLAMA

Jiedu atrodė laimingi ir mėgavosi vienas kito draugija.

Praėjusį mėnesį buvo prabilta apie aktorės ir daininko skyrybas. Komedijos “Bloga mokytoja" flmavimo aikštelėje Justin šiuo metu dirba su savo buvusia mergina Cameron Diaz, kuri ir buvo laikoma skyrybų priežastimi. Buvo kalbama, jog Jessica nėra labai patenkinta tuo, kad Justin tiek daug bendrauja su buvusia mergina.



Kad ir kaip bebūtų, Biel neseniai davė palaiminimą šiam projektui – vienam leidiniui ji sakė: “Neskaičiau scenarijaus, bet manau pati idėja skamba puikiai! Manau, bus tikrai smagu. Labai džiaugiuose dėl jo [Justin]“.

Praėjusią savaitę pora taip pat buvo pastebėti viename Holivudo klube, kur dainininkas šventė savo gimtadienį. Anot liudininkų, „visą vakarą jiedu šnabždėjosi taip, tarsi kambaryje būtų tik dviese.“  Iš vakarėlio įsimylėjeliai pabėgo itin anksti...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų