REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balsas.lt skaitytojas Žilvinas pranešė, kad NHL atkrintamųjų varžybų kovos dėl Stenlio taurės vis labiau įgauna pagreitį. Tai matyti ne tik iš aistrų ant ledo, bet ir fanų elgesio.

REKLAMA
REKLAMA

Štai sekmadienį vykusių antrųjų Vakarų konferencijos pusfinalio rungtynių tarp San Chosės „Sharks“ ir Detroito „Red Wings“ metu šeimininkų aistruoliai po saviškių įvarčio ant ledo išmetė tikrą ryklį. Maža to, į jo nasrus buvo įgrūstas aštuonkojis. Laimei, abu jie buvo negyvi.

REKLAMA

Ryklys – „Sharks“ komandos simbolis, o aštuonkojis irgi buvo pasirinktas neatsitiktinai. Jis – „Red Wings“ sėkmės talismanas, kurį Detroito fanai per atkrintamąsias varžybas taip pat meta ant ledo dar nuo 1952 metų, kai norint laimėti Stenlio taurę per atkrintamąsias užtekdavo 8 pergalių – tiek, kiek kojų turi aštuonkojis.

„Tai buvo padaryta ir pramogai, ir truputį norint pašiepti „Red Wings“ sirgalių tradiciją ant ledo mėtyti aštuonkojį. Misija pavyko“, – sakė ryklio metikas, kuris nepanoro prisistatyti, bijodamas, kad kitą kartą gali būti nebeįleistas į areną.

REKLAMA
REKLAMA

Jis atskleidė, kad turbūt sunkiausia šios misijos dalis buvo įsinešti ryklį į areną ir nesukelti įtarimo apsaugos darbuotojams.

„Prisirišau jį prie savo kojos ir įsinešiau. Niekas jo neužuodė, nes ji buvo šviežias. Tada kartu su draugais nusinešėme jį į savo vietas ir laukėme progos.

Mes sėdėjome 14-oje eilėje, tad metant reikėjo būti labai atsargiems – ne tik nepataikyti ant žemiau buvusių žmonių, bet ir permesti per apsauginį stiklą“, – pasakojo išdaigininkas.

Įdomu, kad „Sharks“ klubui toks netradicinis savų fanų palaikymas serijoje su „Red Wings“ kol kas padeda – „Rykliai“ laimėjo abejas pirmas  rungtynes ir dabar pirmauja 2:0.

„Tas kvailas aštuonkojis mums pastojo kelią jau ne vienus metus. Atėjo laikas rykliui praryti jį, kol kas ta linkme viskas ir vyksta“, – džiaugėsi išradingasis sirgalius.

Siūlome pasižiūrėti šios „operacijos“ video:










REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų