REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Finalinis „Sel“ turo koncertas

Gegužės 7-ąją, penktadienį, Vilniaus naktiniame klube „Pacha“ vyks finalinis grupės „Sel“ turo koncertas bei naujo singlo pristatymas. Ruošiamos specialios garso, šviesos bei vaizdo projekcijų instaliacijos papildys muzikinę renginio erdvę ir kurs ypatingą atmosferą klubo svečiams.

REKLAMA
REKLAMA

„Prieš metus klube „Pacha“ pasiekėme rekordą, net per patį klubo atidarymą nebuvo susirinkę tiek žmonių. Norėsiu įrodyti sau ir kitiems, kad tai bus dar geresnis pasirodymas“ – teigia grupės „Sel“ įkūrėjas ir lyderis Egidijus Dragūnas.

REKLAMA

Grupė „Sel“ yra pripažinta viena sėkmingiausių visų laikų Lietuvos šokių muzikos grupių. Pasak muzikos kritikų, „Sel“ kolektyvas visuomet pasižymėjo sugebėjimu kurti savaip, nepaisydamas standartų ir drąsiai įnešdamas naujovių į Lietuvos muzikinį pasaulį. Pastovus narys grupėje yra tik jos lyderis Egidijus Dragūnas. Pradėjęs pirmuoju albumu „Kontrolinis šūvis“, Egidijus dirbo su vis naujais žmonėmis, kurie vienaip ar kitaip veikė grupės „Sel“ muziką. Išskirtinės išraiškos formos, nenuspėjami sprendimai, kruopštus pasiruošimas pasirodymams ir iki tobulumo pabaigti kūriniai – visa tai būdinga grupės „Sel“ kūrybai. „Sel“ koncertas klube „Pacha“ – tai paskutinis grupės koncertas Vilniuje šį sezoną ir viena iš retų progų pasimėgauti geriausiais gyvai atliekamais grupės kūriniais bei įvertinti jų naująjį darbą.

REKLAMA
REKLAMA

„Ibiza Night“ – nepamirštami „house“ muzikos ritmai

Šeštadienį „Ibiza Night“ vakarėlio nuotaiką klube „Pacha“ kurs svečias iš Ispanijos, „house“ stiliaus muzikos legenda – Sebastianas Gamboa. Dažnai Ibisos naktinio gyvenimo ikona vadinamas Sebastianas Gamboa yra pelnęs geriausio Ibisos didžėjaus titulą, išleido 12 įrašų ir 9 rinkinius. Jis yra originalių „Pacha Fetish“ vakarėlių Ibisoje muzikinė siela ir jau daug metų kraštiečių renkamas į geriausių didžėjų dešimtuką. Įspūdingas Sebastiano Gamboa solinis projektas „Muevelo“ buvo nominuotas kaip Ispanijos „Metų įrašas 2008“.

„Ibiza Night“ vakarėlio metu klubo mažojoje salėje savo pasirodymą taip pat rengs „Pacha“ rezidentas Santi Touch bei Black B. Su renginio skrajute arba užsiregistravusiems www.pachavilnius.lt/register įėjimas į klubą iki 24 val. nemokamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų