REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunieji amerikiečiai labiausiai norėtų įsidarbinti „Google", „Walt Disney" arba Federaliniame tyrimų biure (FTB), skelbia „Bloomberg" atlikta apklausa.

REKLAMA
REKLAMA

Į pačių patraukliausių darbdavių sąrašą taip pat įeina garsi JAV korporacija, kuri projektuoja ir gamina plataus vartojimo elektronikos ir programinės įrangos produktus "Apple" bei pirmaujanti audito, mokesčių bei verslo konsultacijų kompanija "Ernst & Young". Tiesa, jaunieji amerikiečiai interneto paieškos kompaniją "Google" kaip labiausiai trokštamą darbovietę nurodo jau ketvirtus metus iš eilės.

REKLAMA

Svarbiausiu rodikliu, lemiančiu JAV jaunimo sprendimą įsidarbinti, yra kompanijos sėkmė rinkoje. Tokioje apklausoje, kuri buvo surengta 2009 metais, šį rodiklį kaip svarbiausią nurodė 24 proc. respondentų, o 2010-aisiais - jau 30 proc.

Įdomu tai, kad pernai atliktoje apklausoje gana didelio potencialių jaunų darbuotojų dėmesio sulaukė būsimo darbdavio etikos standartai. Pernai 37 proc. būsimųjų darbuotojų tokie standartai buvo itin svarbūs, o šįmet - tik 27 proc. Įkvepiantį vadovavimą kompanijai svarbiu veiksniu pasirenkant darbą šįmet nurodė 31 proc. jaunų amerikiečių, o pernai - 41 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų