REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaulių rajone automobilio vos nepartrenkti pėstieji taip paauklėjo nedrausmingą vairuotoją, kad jų priskaldytoms malkoms išvežti prireiks ne vieno vežimo.

REKLAMA
REKLAMA

Incidentas tarp pėsčiųjų ir automobilį „Mercedes Benz 250“ vairuojančio 29 m. šiauliečio Pakapės gyvenvietėje įsiplieskė gegužės 1-osios vakarą, apie 20 val.

REKLAMA

Pirminiais duomenimis, mersedeso vairuotojas pro pėsčiomis kulniuojančius du dvidešimtmečius automobiliu praskriejo vos jų nekliudydamas. Saugodamiesi, kad nebūtų partrenkti, pėstieji buvo priversti šokti į griovį. Netrukus griovyje atsidūrė ir nedrausmingo vairuotojo vairuojamas automobilis.

Dvidešimtmečiai priėjo prie automobilio ir apsižodžiavo su jo vairuotoju. Konfliktas netruko peraugti į muštynes, per kurias vaikinai iškaršė kailį vairuotojui ir jį apiplėšė.

REKLAMA
REKLAMA

Atgavęs sąmonę šiaulietis pasigedo sidabrinio žiedo, nuo kaklo ir rankos jam buvo nuplėštos sidabrinės grandinėlės.

Vyras buvo nuvežtas į Šiaulių apskrities ligoninę, kur medikai jam diagnozavo durtą dešinės akies žaizdą. Pirminiais duomenimis, akis per muštynes sužalota paties nukentėjusiojo akiniais. Tolesniam gydymui nukentėjusysis išvežtas į Kauno medicinos universiteto klinikas.

Abu įtariamus jo skriaudikus policija sulaikė ir uždarė į areštinę. Vaikinams iškelta baudžiamoji byla dėl plėšimo. Nukentėjusysis patirtus nuostolius įvertino 1215 litų

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų