REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 3 – 7 dienomis vyks universitetų mainai, kuriuos organizuoja Vytauto Didžiojo universiteto Studentų atstovybė. Savaitei auditorijų vietomis ir miestais pasikeis po vieną studentą iš Vilniaus universiteto (VU) bei Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) psichologijos, istorijos, politikos mokslų pirmo, antro bei trečio kursų.

REKLAMA
REKLAMA

„ Šis projektas susijęs su švietimu, o ne kultūra, kaip dauguma studentų atstovybių vykdomų projektų. Jis skirtas motyvuotiems, aktyviems bakalaurantams. Tai puiki galimybė susipažinti su kitu universitetu, jo kultūra, gyvenimu. Studentai, pamatę kaip studijos organizuojamos kitur, galės lengviau įvertinti skirtumą bei kokybę, į studijuojamą specialybę pažvelgs iš kitos perspektyvos. “ - sako viena iš projekto iniciatorių Ieva Čebatoriūtė.

Pagrindiniai projekto uždaviniai yra suteikti galimybę studentams tobulėti bei plėsti turimas žinias mokslo srityje, neužsidaryti vienoje universiteto erdvėje. Taip pat skatinamas bendradarbiavimas, griaunama stereotipų siena apie smarkiai konkuruojančias mokymosi įstaigas. Po projekto studentai galės remtis ne kuriamais mitais ar gandais apie tam tikrą universitetą, o asmenine patirtimi ir įgūdžiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų