REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neužtenka laiko ir pinigų vaikščioti į sporto salę? Nieko baisaus: sportuoti galima nepasikeliant iš savo darbo vietos.

REKLAMA
REKLAMA

TALIJA

Kad teisingai atliktumėte šį pratimą, reikia, kad Jūsų kėdė lengvai suktųsi apie savo ašį. Sėdėkite tiesiai priešais stalą, rankomis laikykitės už stalkraščio priekio, sulenktas kojas suspauskite kartu ir šiek tiek pakelkite nuo grindų. Dabar sukinėkite apatinę kūno dalį (žinoma, kartu su kėde) į dešinę, po to į kairę. Besisukiojant, Jūsų pečiai ir galva nejuda. Pakartokite 30 kartų. Pratimas treniruoja juosmens raumenis ir tuo pačiu Jums padeda išsitiesti.

REKLAMA

RANKOS

Moterims nereikia per daug reljefiškų rankų raumenų, o štai pakelti tricepsą (tai raumenys sujungiantys mentę ir žastikaulį su alkūnkauliu) nepakenks – nes ilgainiui jis sudribs ir atrodys negražiai.

Sėdėkite savo darbo vietoje, šiek tiek atsitraukę nuo stalo, atsirenkite rankomis į kėdės ranktūrius ir kilstelkite dubenį. Dabar lenkite rankas per alkūnes ir darykite atsispaudimus nuo kėdės. Padarykite tris kartus po 10 atsispaudimų.

REKLAMA
REKLAMA

PILVAS

Kad pilvukas būtų gražus, moterims reikia pasidarbuoti ne su viršutiniais, o su apatiniais preso raumenimis. Štai vienas iš tokių pratimų. Sėdėkite kėdėje, kad jaustumėtės stabiliai, įsiremkite rankomis į sėdynę. Stačiu kampu sulenkite kelius ir pritraukite kojas prie pilvo. Kartokite po 20 kartų keletą kartų per dieną.

KLUBAI

Sėdėdamos ant kėdės, delnais įsiremkite į sėdynę. Delnai turi būti priglausti prie Jūsų kojų, maždaug ties šlaunų viršumi. Dabar plėskite kelius į šonus, kaip galima labiau įtempdami kojas, o rankomis turite šiam veiksmui priešintis. Taip išplėtę kelius pasistenkite pabūti 5 – 7 minutes, tada kelius vėl suglauskite. Pakartokite 20 kartų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šia pratimas buvo skirtas išorinei klubų pusei. Dabar vidinei: rankos, suspaustos į kumščius, laikomos tarp kojų, taip pat ties šlaunų viduriu. Rankas šiek tiek atitraukite vieną nuo kitos, kad jos nesiliestų ir bandykite suglausti kelius. Ir vėl rankomis šiam judesiu trukdykite. Pakartokite 20 kartų.

Kad pamankštintumėte priekinę klubų dalį, paeiliui tieskite kairė ir dešinę kojas taip, kad jos būtu lygiagrečiai grindims. Jei kojas tiesite kartu, tai taip treniruosite ir presą.

SĖDMENYS

Gražūs grakštūs sėdmenys – puiki dovana sau pavasariui ir vasarai, juk ilgaaulius batus ir džinsus pakeis lengvos basutės ir sijonėliai.

Pakelkite dešinę koją, kojos pirštus užlenkite į save, po to juos stipriai ištieskite – taip kartokite po 10 kartų. Po to darykite pėda judesius ratu – į karę ir į dešinę po 10 kartų

Viską pakartokite su kaire koja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų