REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pernai po metų pertraukos TV3 televizijos į Lietuvą grąžintas šokio virusas paplito visur. Intriguojančiais šokių šou kerinti televizija tęsia tradiciją ir kviečia toliau judėti šokio ritmu.

REKLAMA
REKLAMA

Kad vasara bus karšta ir aistringa, rodo į naujos TV3 vasaros laidos „Aistrų pakrantė“ kūrėjų pašto dėžutes plūstančios dalyvių anketos. Šokėjai nusiteikę ne tik maloniai pasilepinti kurortine Turkijos saule, surasti naujų pažinčių, bet ir patobulinti kūno judesius.

REKLAMA

„Šiais metais šokis valdo. Atsiskleidė nauja Lietuvos gyventojų aistra – šokiai. Šiame vasaros šou dalyviai turės progą dalyvauti intrigų kupinose atostogose, kurių kiekvieną žingsnį lydės muzika ir judesiai, o šokėjų pasirodymus – akylos choreografų akys. Labai svarbu šokio kokybė. Tik tada jaučiasi muzikos ir judesio harmonija. Šios harmonijos pasiekti dalyvius mokys žymiausi šalies įvairaus šokio meistrai – Jurijus Smoriginas, Andrius Butkus ir kiti“, – apie vasarą startuosiantį TV3 projektą „Aistrų pakrantė“ pasakoja laidos vadovas Aurelijus Šliavas.

REKLAMA
REKLAMA

Naujojo realybės šou idėja sužavėjo ne tik būsimus dalyvius, kurie anketas dar gali suskubti pildyti iki gegužės 6 dienos, bet ir choreografus. Anot Jurijaus Smorigino projektas žavi dėl to, kad tai nebus vien grynasis šokis. Šokio guru teigia, kad žmonės šoka kievieną dieną – gerdami kavą, eidami gatve, ar net laukdami eileje banke.

„Mes judame, o judesys susiliedamas su mūsų mintimis, aplinka, net kasdiene rutina pagimdo ritmą – o tai jau šokis. Tačiau ne visi gali pastebėti tą šokį. Todėl ‚Aistrų pakrantėje' aš  akylai seksiu kiekvienos poros judesį , net kai pačios poros nesuvoks, kad yra stebimos“, – sako Jurijus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jausmų, intrigų ir istorijų šiame šou netrūks. Dalyviai ne tik ruošis specialiems šokio pasirodymams, bet ir dalinsis kasdieniniais įspūdžiais apie kolegas, choreografija ir patirtus išgyvenimus.

„Tik per šokį gali gimti jausmai, aistra ar neapykanta, – teigia žymus choreografas. – Džiaugiuosi, jog šiame projekte nebūsiu įspraustas į teisėjo ar komisijos nario rėmus. „Aistrų pakrantėje“ būsiu ir angelas, ir demonas, gelbėtojas ir pražūtingas viesulas.“

Aistringi ir nuodėmingi  „Aistrų pakrantės“ šokiai  po kaitria Viduržemio jūros saule kartu su Jurijumi Smoriginu, Andriumi Butkumi ir kitais pripažintais šokėjais – jau vasarą per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų