REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naująjį LNK sezoną startuosiantis grandiozinis projektas „Kviečiu šokti“ šokių virusu jau užkrėtė ne vieną Lietuvos žvaigždę. Ir nors pirmuosius pasirodymus žiūrovai išvys rudenį, projekto dalyviai jau dabar matuojasi šokių kostiumus, susipažįsta su partneriais ir dalyvauja pirmose repeticijose.

REKLAMA
REKLAMA

Apie dalyvavimą LNK projekte „Kviečiu šokti“ jau pranešė dar keturios, visiems gerai pažįstamos Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės: LNK laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, „Mis Lietuva“ nugalėtoja Gabrielė Martirosianaitė, dainininkė Vilija Matačiūnaitė ir laidų bei renginių vedėjas Jonas Radzevičius.

REKLAMA

„Galėčiau save pavadinti greitų sprendimų meistru, todėl įkalbinėti šokti manęs ilgai nereikėjo, - sakė Jonas Radzevičius. - Apskritai mėgstu daryti tai, ko iš manęs niekas nesitiki“. Populiarus laidų vedėjas juokavo, kad didesnių baimių dėl šokių turi ne jis, o žmona: „Žmona žino, kaip mėgstu būti pirmas, todėl manęs vis klausė, ar nenukabinsiu lūpos, jei nepasiseks. Bet aš nesistengiu į šokius žiūrėti pernelyg rimtai – einu su mintimi, kad šis projektas bus didžiausia mano gyvenimo avantiūra ir linksmas nuotykis“.

Paskutinį kartą rimtai šokti Jonui Radzevičiui teko dar besimokant mokykloje. „Atsimenu, baigdavosi rankinio treniruotė ir jau bėgdavau į liaudies šokių būrelį. Ne taip trumpai ir lankiau – devynerius metus. Žinoma, tada už šokių žingsnelius svarbiau būdavo plačiai šypsotis, todėl nežinau, ar mano žinios bent kiek pravers LNK šokių projekte “, - juokėsi jis. Laidų vedėjas prisipažino, kad kai kurių šokių pavadinimus pirmą kartą išgirdo tik dabar, kai sužinojo, kad juos teks šokti pačiam.

REKLAMA
REKLAMA

LNK kūrybos direktorė Indrė Zelbaitė – Ciesiūnienė ir šokių projekto prodiuserė sakė, kad visi dalyviai sutiko dalyvauti be ilgų įkalbinėjimų. „Aistra šokiams „serga“ visa Lietuva, todėl ir projekto dalyvių baimės nukeliavo į antrą planą. Rengtis šokiams visi pradeda jau dabar, todėl akivaizdu, kad į šokius dalyviai žiūri labai rimtai ir su nekantrumu laukia projekto pradžios“, - pasakojo LNK kūrybos direktorė.

Net nedvejojusi šokti sutiko ir „Mis Lietuva“ gražuolė Gabrielė Martirosianaitė. „Turiu daugybę draugų iš pramogų pasaulio, kurie vienaip ar kitaip susiję su šokiais, todėl jų palaikymas mane nuteikė labai optimistiškai“. Anot Gabrielės, jai šokiai pirmiausia asocijuojasi su elegancija ir grakštumu. „Manau, kiekviena moteris turėtų mokėti gražiai šokti, o aš – ne išimtis“. „Mis Lietuva“ laimėtoja prasitarė, kad labiausiai baiminasi tiesioginio eterio, kamerų ir šiek tiek žiūrovų. „Patys šokiai man didelės baimės nekelia, nes šoku jau nuo darželio laikų, - sakė ji. – Žinoma, iki šiol esu šokusi visai kitokio stiliaus šokius, todėl šiek tiek baiminuosi, kad kai kurie atsiradę įgūdžiai, kaip pavyzdžiui, sulenkti keliai, būdingi gatvės šokiams, gali pakišti man koją šiame projekte“. Gabrielės šokių partneris Edgaras Nesterovas jai paliko labai gerą įspūdį: „Vakar dalyvavome pirmoje bendroje repeticijoje ir viskas praėjo labai sklandžiai. Manau, tikrai nesipyksime ir dėsime visas pastangas, kad pasirodytume kuo geriau“.

LNK projektas „Kviečiu šokti“ – jau nuo naujojo LNK sezono.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų