REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įkliuvo kvaišalų turėję vyriškiai

Visagine pasieniečiai sulaikė du šio miesto gyventojus, turėjusius kvaišalų, manoma, amfetamino.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį vakare VSAT Ignalinos bei Šiaulių rinktinės operatyvininkai ir Ignalinos specialiosios paskirties būrio pasieniečiai Visagino mieste, prie vieno gyvenamojo namo, sulaikė moterį. Gauta žinių, kad ji gali turėti narkotinių medžiagų.

REKLAMA

Asmens apžiūros metu pas 24 metų visaginietę pareigūnai aptiko du polietileninius maišelius, kuriuose buvo apie 1 gramą gelsvos spalvos miltelių. Pirminiais duomenimis, tai – amfetaminas.

Netrukus prie to paties namo pasieniečiai sulaikė 19 metų jaunuolį, taip pat gyvenantį Visagine. Pas jį VSAT pareigūnai rado tris polietileninius maišelius, kuriuose buvo 1,28 gramo tokių pačių gelsvų miltelių.

Tą pačią dieną pasieniečiai atliko kratą visaginiečio namuose. Jos metu rasta dar 19 polietileninių maišelių su kvaišalais, keturi maišeliai su kvaišalų likučiais ir švirkštas. Iš viso operacijos metu paimti 8,25 gramai, manoma, amfetamino.

Tikslią rastųjų kvaišalų sudėtį ir grynumą nustatys juos tirsiantys ekspertai. Po apklausos moteris paleista, o jaunuolis dviem paroms uždarytas į areštinę. Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis VSAT Ignalinos rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų