REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pagaliau atskleisto Aukštosios mados chuligano, Alexanderio McQueeno (40) nusižudymo detalės. Pasirodo, prieš pasikardamas spintoje, mados guru išgėrė kokaino ir antidepresantų kokteilį bei persipjovė venas. Ši išvada buvo oficialiai pranešta spaudai vakar.

REKLAMA
REKLAMA

Pasitvirtino ir gandai, kad visame pasaulyje vertinamas dizaineris kentėjo nuo depresijos, padidėjusio nerimo ir nemigos. Be to, tai buvo nebe pirmas jo mėginimas nusižudyti. Anot šaltinio, dizainerio ligos prasidėjo dėl didelių darbo krūvių (prieš paat mirtį jis ruošė kolekciją Londono mados savaitei) bei netikėtos žinios, kad jo gyvenimo draugas buvo jam neištikimas. Taigi mirus mamai Joyce, dizaineriui nebeliko nieko, dėl ko būtų verta gyventi.

REKLAMA

Mados guru kūną rado kambarinė. Jis savo bute Mayfairyje (Londono priemiestis) gulėjo susmukęs, o šalia degė žvakė. Kambaryje buvo išmėtyti drabužiai iš spintos, kurioje jis pasikorė bei peiliai. Su vienu iš jų dizaineris persipjovė riešus. Nešiojamame kompiuteryje, kuris taip pat buvo kambaryje, buvo pastebėta, kad A. McQueenas internete ieškojo būdų, kuriais galima būtų nusižudyti.

Remiantis skrodimo išvadomis, A. McQueenas suvartojo mirtiną dozę kokaino. Toksikologinių tyrimų metu jo kraujyje rasta  net 2,8 miligramai kokaino viename  kraujo litre. Mirtina kokaino dozė yra 0,7 ml/l.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau policijai pavyko rasti ir  prieš nusižudymą parašytą raštelį, kurį dizaineri parašė ant knygos "The Descent of Man" nugarėlės. Raštelyje, kuriame jis vadinasi pirmuoju savo vardu Lee, rašoma: " Prižiūrėk mano šunis. Atsiprašau, aš tave myliu. Lee. P.S. Palaidok mane bažnyčioje."

Westminsterio Koronerio biuras apie Alexanderio McQueeno mirtį išgirdo šių metų vasario 11 dieną, likus vis vienai dienai iki motinos laidotuvių.

Parengta pagal užsienio žiniasklaidą.

Balsas.lt taip pat rašė:

Alexanderio McQueeno laidotuvės - gedulingas mados šou

Mados ikona Alexanderis McQueenas pasikorė

Nusižudė mados genijus Alexanderis McQueenas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų