REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

1997-ų metų „Formulės-1“ čempionas Jacques Villeneuve'as ruošiasi sugrįžti į čempionatą. 39-erių metų kanadietis mano, kad jo pagrindinis privalumas – patirtis. Taip pat jis įsitikinęs, kad septyniskart pasaulio čempionas Michaelis Schumacheris greitai pasieks ankstesnį lygį ir pradės demonstruoti aukštus rezultatus.

REKLAMA
REKLAMA

„Tęsiu pasiruošimą savo sugrįžimui į „Formulę-1“. Lenktynių metu sunkia dirba aumenys, labiausiai nugaros, todėl reikia gero fizinio pasiruošimo. Kaip tik dabar jį ir gerinu.

REKLAMA

Praėjusių metų čempionatas parodė, kad sezono metu komandos gali keisti savo lenktynininkus, o M. Schumacherio ir P. de la Rosso sugrįžimai leido visiems suprasti, jog „Formulei-1“ reikia patyrusių pilotų“, – kalbėjo J. Villeneuve'as.

„Jeigu kalbėtume apie M. Schumacherio pasirodymus, tai neabejoju, kad jis pasieks gerų rezultatų. Svarbiausia, kad jis nedarytų klaidų, kurios buvo pirmose ketveriose lenktynėse.

Esu tikras, kad amžius neturi didelės reikšmės. Sportas turi labai daug pavyzdžių: pakanka pasižiūrėti į ledo ritulininkus, kurie, būdami virš trisdešimties metų, tęsia karjeras aukščiausiame lygyje.Mūsų su M. Schumacheriu pagrindiniai privalumai kaip tik ir yra patirtis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų