REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kanzaso „Wizards" puolėjas Kei Kamara ilgam įstrigs futbolo sirgalių atmintyje. Tiesa, iš Siera Leonės kilęs 25-erių metų futbolininkas tuo nė kiek nesididžiuoja ir, jei tik galėtų, akimirksniu šiuos prisiminimus ištrintų. Kodėl? Todėl, kad K. Kamara tapo vieno blogiausių neįmuštų įvarčių per visą futbolo istoriją autoriumi.

REKLAMA
REKLAMA

Aukščiausio JAV futbolo čempionato rungtynėse su Los Andželo „Galaxy" jis atsidūrė puolėjo svajonę primenančioje situacijoje – kamuolys riedėjo varžovų vartų linija, o netrukdomam K. Kamara tereikėjo jį priliesti ir futbolininkas būtų pelnęs įvartį.

REKLAMA

Tačiau puolėjas kažkokiu būdu sugebėjo koja nepataikyti į kamuolį, pargriūti ir įvartį pelnyti tik ranka. Nors K. Kamara dar bandė ginčytis, epizodą aiškiai matęs šoninis teisėjas užfiksavo žaidimą ranka ir įvarčio neįskaitė.

„Wizards" žaidėjams beliko griebtis už galvų, o „Galaxy" – šokinėti iš laimės, nes mačas baigėsi nulinėmis lygiosiomis – 0:0.

„Tai buvo vienas iš neįtikinamiausių epizodų, kuriuos esu matęs per savo karjerą. K. Kamarai nepasisekė, tačiau jis sužaidė ranka ir teisėjas teisingai neįskaitė įvarčio", – po mačo pasakojo K. Kamara komandos draugas Greggas Berhalteris.

Siūlome pasižiūrėti šį kuriozišką epizodą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų