REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio vakarą LNK studijoje buvo filmuojama proginė, Motinos dienai skirta muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ laida.

REKLAMA
REKLAMA

Filmavimo metu didžiausios aistros užvirė prakalbus apie „Žvaigždžių duetų“ dalyvių išvaizdą. Išklausiusi Aidos Žiliūtės ir Alano Chošnau atliktos dainos, komisijos narė Inga Valinskienė pajuokavo: „Aida šiandien - lyg iš „pečiaus“ išimta bandelė. Tokia minkštutė minkštutė“. Tačiau toks dviprasmiškas komplimentas Aidos Žiliūtės neįžeidė - ji kartu su kitais dalyviais prapliupo kvatotis. Tuo tarpu kita komisijos narė Kristina Kazlauskaitė šmaikščiai papildė: „Taip taip, kaip spurga su marmeladu“. Ir tik vienintelė „Žvaigždžių duetų“ vedėja Inga Jankauskaitė puolė guosti Aidą sakydama, kad būti bandele yra kur kas geriau nei būti bandelių cecho viršininke.

REKLAMA

Pro griežtą Vytenio Pauliukaičio žvilgsnį neprasmuko ir Vaida Genytė. „Vaida, kitą kartą tavo įvaizdžio kūrėjų paprašysiu, kad tave šiek tiek pabjaurintų, - kreipėsi „Žvaigždžių duetų“ komisijos narys. – Šiandien atrodai taip gražiai, kad visai negirdėjau, ką dainavai“. Į šią kolegos repliką Inga Valinskienė atsakė: „Na taip, nebeliko Nijolės Pareigytės, tai dabar tavo favoritė bus Genytė?“

„Žvaigždžių duetai“ – šeštadienį, 19.00 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų