REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinis „Saulėlydžio“ serijos filmas „Brėkštanti aušra“ bus pradėtas filmuoti jau šių metų spalio mėnesį. Melburne vieno iš interviu metu liežuvio už dantų nenulaikė tame pačiame filme Andželos vaidmenį atliekanti aktorė Christiana Serratos.

REKLAMA
REKLAMA

Kol pokalbio metu aktorės kolegos filme „Užtemimas“ Gil Birmingham, Daniel Cudmore ir Booboo Stewart išsisukinėjo nuo tiesaus atsakymo apie tikslią „Brėkštančios aušros“ filmavimo pradžios datą, Christiana Serratos netikėtai atskleidė paslapties šydą.

REKLAMA

„Niekas dar nieko nesakė“,- į reporterio klausimą apie galimą darbų pradžią atsakė akt. B.Stewartas, tuo pat metu akt.Ch.Serratos suskubo paneigti savo kolegos išsakytą mintį atsakydama: „Ne. Spalio mėnesį“.

„Mes galėtume pasakyti tiesą, bet tuomet turėtume jus nužudyti- kas dabar ir laukia Christianos“,- netikėtą kolegės paatviravimą juokais bandė paversti jos kolega G. Birminghamas.

Iki pat šio neatsargaus pareiškimo dar nebuvo oficialaus patvirtinimo, kada paskutinė iš keturių Stephenie Meyers milijoniniu tiražu parduotų „Saulėlydžio“ serijos knygų „Brėkštanti aušra“ bus perkelta į kino ekranus.

REKLAMA
REKLAMA

Ta pati aktorė taip pat prisipažino, jog šią akimirką ji gyvena ne savo, bet filme suvaidintos herojės gyvenimą.Tačiau šis etapas jos nevargina ir ji esą jau spėjo priprasti prie visos šios „Saulėlydžio“ manijos, kurią prilygino kažkada buvusiai Bitlų manijai.

„Dabar pradėjau gyventi nebe savo, bet filmo herojės gyvenimą. Viskas, kas vyksta aplinkui, visi klausimai, pasisakymai ir t.t. adresuojami būtent jai, o ne man. Mano pačios gyvenimas nukeltas į antrą planą“.

Taip pat viešoje erdvėje sklinda spėjimai, jog „Brėkštanti aušra“ kaip ir Warner Bros kompanijos išleidžiamas „Haris Poteris ir Mirties relikvijos“ bus padalintas į dvi dalis. O kitas gandas, kuris jau artėja tiesos link- jog paskutinę „Saulėlydžio“ dalį režisuoti bus pakviestas Billas Condonas, sukūręs tokius miuziklus kaip „Svajonių merginos“ bei „Čikaga“.

„Saulėlydžio tęsinys: užtemimas“ kinuose nuo liepos 2 dienos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų