REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį turėtų paaiškėti, kokios kardomosios priemonės bus skirtos kyšininkavimu, papirkimu, piktnaudžiavimu ir dokumentų klastojimų įtariamiems bendrovės "Vilniaus vandenys" vadovams.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus apygardos prokuratūros atstovas spaudai Gintautas Stalnionis Eltai sakė, kad trečiadienį vyks teismo posėdis, kuriame bus sprendžiama dėl kardomųjų priemonių skyrimo, tačiau, kokių apribojimų "Vilniaus vandenų" vadovams prašys prokurorai, neatskleidė.

REKLAMA

Kaip ELTA jau skelbė, nė metų įmonei nevadovavusį generalinį direktorių Darių Norkų, pardavimų ir rinkodaros direktorių Nerijų Laurinaitį, aprūpinimo ir ūkio tarnybos viršininką Tomą Biknevičių ir konsultantą viešųjų pirkimų klausimais S. L. pirmadienį sulaikė Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pareigūnai.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas pareigūnams surinkus duomenų, kad "Vilniaus vandenų" vadovai galimai kyšininkavo ir piktnaudžiavo tarnybine padėtimi organizuojant bei vykdant viešuosius darbų ir paslaugų pirkimus. Atlikus kratas ir tyrimui reikalingų dokumentų poėmius, "Vilniaus vandenų" vadovai pristatyti į STT patalpas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų