REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien susisiekimo ministrui Eligijui Masiuliui opozicija paskelbs interpeliaciją. Liberalų sąjūdžio pirmininkas palietė opozicijos pinigų šaltinį – kelininkų bendroves. Vieša paslaptis yra toje sistemoje dalyvaujančiųjų interesai. Ypač, kai prisiminsime, kad dabartinis socdemų vadas yra buvęs susisiekimo ministras.

REKLAMA
REKLAMA

Interpeliacija tik parodo, kad susisiekimo ministras pradėjo kovą su sistema, seniai veikiančia kelių remonte.

Daugelį metų buvusi sistema, praktiškai neleidžia atsirasti konkurencijai, nes visus kelių remonto darbus paskirsto tik tarp keturių bendrovių, o tai skurdina Lietuvos žmones.

REKLAMA

Milžiniški pinigai skiriami kelių remontui, todėl „sistema“ negali atleisti susisiekimo ministrui E.Masiuliui, kad „ji“ neteks šimtų milijonų per „5cm“ pločio neasfaltuotos juostelės aferas.

Lietuvos žmonės turi žinoti, kad nusukti 5 cm kelio iš pakraščių ir dūlijantys asfalto storio matuokliai sandėliuose sukūrė tokią blogą situaciją Lietuvos miestų ir kaimų keliuose, kiemuose, kokią turime - duobės, duobutės. Tai liečia kiekvieną Lietuvos žmogų.

REKLAMA
REKLAMA

Tai aiškus pavyzdys kaip „efektyviai“ naudojami mūsų, mokesčių mokėtojų, pinigai, o tai iš tiesų veda prie mokesčių didinimo.

Klausimas: kodėl Lenkijoje tie patys darbai atliekami bene trečdaliu pigiau, nei pas mus? Sakysite, kelio kokybė? Pasižiūrėkite į Lenkijoje nutiestų naujų kelių kokybę ir pradėsite jiems pavydėti.

Per šią interpeliaciją labiausiai apsišvietė tie, kurie nenori permainų ir jiems paranki daug metų veikianti „sistema“. Pinigai byrėjo kai kam į kišenes, o Lietuvos gyventojai kiekvieną dieną kankinosi ir kankinasi važiuodami per duobes bei laužydami savo mašinas. O kiek tos duobės pakenkė Lietuvos įvaizdžiui? Kas paskaičiuos, kokia žala per tai padaryta valstybei?

Susisiekimo ministras pakilo į sunkią, sudėtingą kovą prieš nusistovėjusią kelių remonto „sistemą“.

Lietuvos žmonės, palaikykime susisiekimo ministrą. Palaikykime, nes jis kovoja už mus ir prieš „sistemą“.

Ona Balžekienė, Lietuvos Liberalų sąjūdžio narė

www.mazimokesciai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų