REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Konservatoriaus Premjero Andriaus Kubiliaus patarėjai kiša savo nosis į Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) veiklą. Vyriausybės atstovus domina skandalinga, dar nebaigta tirti byla dėl grupės aferistų mėginimo gauti 22,5 mln. litų Europos Sąjungos paramos žuvų mailiui auginti.

REKLAMA
REKLAMA

Byla, kurioje minimas ir žemės ūkio ministras konservatorius Kazys Starkevičius. Bet gal tai tik sutapimas?

REKLAMA

Premjero patarėjai ateina į FNTT netrukus po to, kai iš pareigų jau „patrauktas“ šios tarnybos vadovas Romualdas Boreika. Dar vienas sutapimas?

Laikinasis FNTT vadovas leidžia premjero patarėjams šeimininkauti tarnyboje, nes „įvertinti situaciją jam galbūt pritrūko patirties“. Perdaug sutapimų.

Pasirodo, teisus buvo generalinio prokuroro pavaduotojas Gintaras Jasaitis, pareiškęs, kad prokurorai dėl rezonansinių bylų jaučia dešiniųjų jėgų politinį spaudimą.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar ir mes akivaizdžiai pamatėme, kaip visa tai vyksta.

Įsivaizduokime, kas būtų, jeigu po didžiulį atgarsį visuomenėje sukėlusio ir dar nebaigto ikiteisminio tyrimo medžiagą pultų naršyti Prezidento Rolando Pakso patarėjai. Apkalta, tikriausiai, būtų surengta ne tik Prezidentui, bet ir visai jo įkurtai partijai.

Evaldas Lementauskas, Partijos Tvarka ir teisingumas atsakingasis sekretorius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų