REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos ministras pirmininkas Vladimiras Putinas pirmadienį pareiškė besididžiuojąs tuo, kad jam ir šalies prezidentui Dmitrijui Medvedevui pavyko pasidalinti valdžią.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Rusijos premjeras lankosi Italijoje, kur su šalies ministru pirmininku Silvijumi Berluskoniu (Silvio Berlusconi) aptaria bendradarbiavimo mokslo ir energetikos srityse klausimus.

REKLAMA

Per spaudos konferenciją Italijoje žurnalistas jam uždavė klausimą apie jo ir D. Medvedevo santykius ir prilygino juos „santuokai“.

„D. Medvedevas ir aš esame tradicinės orientacijos. Galiu tai sakyti labai užtikrintai, taigi su šiuo klausimu truputį „perspaudėte“, - žurnalistui atsakė V. Putinas, bet pagyrė jį už išradingumą.

„Kaip jau esu sakęs ir anksčiau, ilgus metus mes puikiai sutariame. Tikiu, kad galime didžiuotis tuo, kaip pasidalijome darbus. Dirbame vien tiek Rusijos ir jos gyventojų naudai. Pareigas pasidalijome pagal Rusijos Konstituciją ir įstatymus", - sakė Rusijos ministras pirmininkas.

V. Putinas priminė, kad yra atsakingas už ekonominius ir socialinius klausimus, o tarptautinė politika, gynyba ir kai kurie ekonominiai klausimai - šalies prezidento atsakomybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų