REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Džennifer Lopez nėštumą prilygino viso kūno užgrobimui

Amerikiečių aktorė ir dalininkė, kartu su vyru taip pat pat muzikantu Marcu Anthony auginanti dviejų metų  dvynukus Maksą ir Emme‘ą, prasitarė esą nėštumo metu jautėsi, jog visas jos kūnas būt buvęs užgrobtas ir priklausė tik ten įsitaisiusiems kūdikiams.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Šią patirtį aktorė kuo puikiausiai pritaikė savo naujausioje romantinėje komedijoje  „Atsarginis planas“, kurioje vaidina vienišą busimą mamą, netikėtai sutinkančią savo gyvenimo meilę.

REKLAMA

„Visą patirtį perteikiau savo personaže. Tiek persivalgymai, tiek rytiniai bėgimai į tualetą, tiek ne laiku ir ne vietoje ištrūkstantys atsiraugimai - viskas buvo išgyventa, kuomet pati laukiausi. O kodėl gi to neparodžius? Juk tai taip pat turi savito žavesio“,- patirtimi dalijosi į didįjį ekraną sugrįžtanti aktorė.

„Visas laikotarpis nuo pastojimo iki pagimdymo- man buvo nesuprantamas ir keistas. Tuo metu, kai gyvybė auga tavyje, atrodo jog kūnas tau nebepriklauso ir tu jo nebevaldai- jaučiausi lyg mano kūnas būtų užgrobtas besivystančios gyvybės“,- juokauja iš motinystės atostogų sugrįžusi Džennifer Lopez.

REKLAMA
REKLAMA

Liepa  41-ąjį gimtadienį švęsianti aktorė augindama ir stebėdama savo vaikų elgesį nemažai padarė atradimų ir apie jau nuo mažų dienų besiformuojančius vyrų ir moterų skirtumus.

„Maksas visuomet stengiasi įslinkti į savo sesers vežimėlį, tačiau tuomet jie iškart pradeda peštis kaip katė su šunimi. Mano vaikai- puikiausias pavyzdys, kokie skirtingi yra vyrai ir moterys. Emme‘a, kaip ir dauguma moterų, visuomet elgiasi atsargiai ir viską apgalvoja. Kai tuo tarpu vyrai- iškart imasi veiksmų ir tik atsiradus pasekmėms galvoja kaip jas išspręsti“,- savo pastebėjimus apie lyčių skirtumus dėstė Džennifer Lopez.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gegužės pradžioje debiutuojanti romantinė komedija „Atsarginis planas“ (angl. „Back-up plan“) pasakoja apie moterį, kuri nesulaukusi to vienintelio, nusprendžia tapti vieniša motina. Tačiau likimas numatęs siurprizą, kuris sujauks visus jos planus.

Filmo „Atsarginis planas“ premjera Lietuvoje – gegužės 7 d.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų