REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po pusantrų metų pertraukos į sceną sugrįžta „Bryan Adams Project“ su išskirtinio balso savininku Česlovu Gabaliu bei klasika tapusia grupe „Pelenai“. Šviežias, bet smulkmeniškai profesionalus, legendinis, bet kiekvieną kartą skambantis naujai – toks bus balandžio 29 d., ketvirtadienį, klubo „New York Club“ lankytojams ruošiamas vakaras su bene romantiškiausiais pastarojo šimtmečio kūriniais, kurių žodžiai įsirėžę į atmintį ne mažiau negu į širdį.

REKLAMA
REKLAMA

Dainos projektui buvo atrinktos ypač kruopščiai, atsižvelgiant ne tik į klausytojų širdis glostančių dainų populiarumą. Norint maloniai nustebinti kimaus atlikėjo balso pasiklausyti susirinkusius „New York Club“ lankytojus, į programą įtraukta ir rečiau grojamų dainų iš ankstyvosios B. Adamso kūrybos.

REKLAMA

„Pelenų“ gitaristas Gintas Banys prisipažįsta, kad grupės nariams nuspęsti, kurios dainos iš daugybės hitais tapusių B. Adamso kūrinių skambės jų paruoštoje programoje, pavyko tik po ilgų diskusijų. „Norėjosi parinkti tokius kūrinius, kad klausytojai galėtų mėgautis ne tik legendiniais hitais, bet ir turėtų galimybę pasiklausyti kiek mažiau žinomų, tačiau ne prastesnių dainų iš įvairių B. Adamso kūrybos laikotarpių“, - sako G. Banys.

REKLAMA
REKLAMA

Scenos vilkais drąsiai vadinami „Pelenų“ muzikantai nepraleido progos apsilankyti Lietuvoje vykusiuose B. Adamso koncertuose, tad gerai žino, kaip turi atrodyti jų rengiamas projektas. „Per jo koncertus atidžiai stebime, kas vyksta scenoje. Susidarė įspūdis, kad tie muzikantai yra tokie pat paprasti vyrukai, kaip ir mes“, - pastebi vienas žinomiausių Lietuvoje gitaros virtuozų G. Banys.

„Turbūt viena pagrindinių priežasčių, kodėl žaviuosi Bryanu Adamsu yra ta, kad mano balso tembras tinka jo dainų atlikimui. Nebandau savęs gretinti su Bryanu, o kaip man sekasi perteikti jo dainas, palieku vertinti klausytojams“, - tikina „Pelenų“ vokalistas Česlovas Gabalis, dėl prikimusio balso publikos dažnai pavadinamas „lietuviškuoju Adamsu“.

Bilietus į „Bryan Adams Project“ galima įsigyti visose „Tiketa“ platinimo vietose ir internetu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų