REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Austrijos sostinėje Vienoje vykstančiame Europos dziudo čempionate Lietuvos atstovai Karolis Bauža ir Marius Paškevičius kovos dėl bronzos medalių.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusių metų Europos pirmenybių bronzos medalio laimėtojas K. Bauža svorio kategorijos iki 90 kg pirmojoje kovoje (šešioliktfinalyje) šeštadienį nugalėjo kroatą Tomislavą Vučaką, aštuntfinalyje įveikė šveicarą Dominiquą Hischierį, o ketvirtfinalyje pralaimėjo austrui Maxui Schirnhoferiui. Paguodos turnyre lietuvis nugalėjo slovaką Milaną Randlą ir dėl bronzos kovos su Azerbaidžano atstovu Elchanu Mamadovu.

REKLAMA

M. Paškevičius svorio kategorijos virš 100 kg aštuntfinalyje įveikė italą Paolo Bianchessį, bet ketvirtfinalyje nusileido vengrui Barnai Borui. Paguodos turnyre Lietuvos sportininkas nugalėjo Rusijos atstovą Renatą Saidovą ir dėl bronzos kovos su lenku Januszu Wojnarowiczu.

Svorio kategorijoje iki 100 kg Lietuvos atstovas Egidijus Žilinskas nugalėjo vengrą Danielį Hadfį, tačiau aštuntfinalyje pralaimėjo gruzinui Levanui Žoržolianiui ir pasitraukė iš varžybų.

Čempionate dalyvauja 300 imtynininkų (115 moterų ir 185 vyrai) iš 44 šalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų