REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Vidmanto Babrausko straipsnis „Abonentiniai milijonai gardūs“. Skaitykite apie atskirą verslo rūšį, kuri, ko gero, bus amžina – „Abonentinį“ mokestį. Gali keistis viskas: valdžios, koalicijos, merai, bet „Abonento“ atvesta verslo grupuotė savo mokestį nusiteikusi rinkti amžinai.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – skirtingai suprantamas Konstitucinio Teismo (KT) išaiškinimas pensijų klausimu. Premjeras mano, kad KT tiktai „kritikuoja“ jo politiką, o opozicija – kad A. Kubilius nesupranta Konstitucijos. Susikertančios nuomonės - žurnalisto Tomo Čyvo straipsnyje „A. Kubiliui trukdo konstitucinė santvarka.“

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Tragiška D. Kedžiaus lemtis Kauno gaujos šešėlyje“. Keistomis aplinkybėmis miręs pedofilų siaubas į kapą nusinešė daug paslapčių… Anot buvusio šalies policijos generalinio komisaro Vytauto Grigaravičiaus, realu, jog D. Kedžio ir jo aukomis laikytų – J. Furmanavičiaus bei V. Naruševičienės žudikų pėdsakai gali atvesti į legendinės Vilijampolės Daktarų gaujos aplinką.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ – žurnalisto Gedimino Inčiūros straipsnis „M. Mizgaitis: „norėjau aukso“. Praėjusią savaitę į Lietuvą iš Azerbaidžane vykusio Europos graikų-romėnų imtynių čempionato mūsų šalies rinktinė parskrido ne tuščiomis – 30–metis Mindaugas Mizgaitis grįžo su medaliu.

„Spindintis gyvenimas“ šį kartą pasakos apie Lietuvos baleto primarijų Nerijų Jušką. Skaitykite žurnalisto Lauryno Dapšio interviu su Nerijumi ir sužinokite, kodėl griežtasis primarijus neslepia ašarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų